Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήPEOPLEΕλένη Ερήμου: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου

Ελένη Ερήμου: Γιατί δεν παντρεύτηκε ποτέ η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου

Η σπουδαία ηθοποιός, Ελένη Ερήμου, υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασαν ποτέ από τον ελληνικό κινηματογράφο.

Η καλλονή του ελληνικού κινηματογράφου με τα ξανθά μαλλιά και γαλαζοπράσινα μάτια, έγινε ηθοποιός παρά τις αντιρρήσεις της οικογένειάς της. Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, εκείνη την εποχή το επάγγελμα της ηθοποιού ήταν παρεξηγημένο γι’αυτό αποφάσισε παράλληλα με τις σπουδές της στην υποκριτική να σπουδάσει στην Πάντειο αλλά και στη Νομική Αθηνών.

Το κινηματογραφικό της ντεμπούτο έγινε το 1962 με την ταινία «Δεν Γνώρισα Μητέρα» και έξι χρόνια αργότερα ανέβηκε στο σανίδι. Γενικότερα, τη δεκαετία του ’60 έπαιξε στις ταινίες “Η μοίρα μιας γυναίκας”, “Η μεγάλη ανάσταση “, “Μαριώ η κατατρεγμένη βοσκοπούλα” και στην ταινία “Ο αντάρτης του βάλτου”. Έπαιξε στο πλευρό του Αλεξανδράκη, του Κούρκουλου, του Βουτσά και άλλων σπουδαίων ηθοποιών της εποχής. Το Μάρτιο του 1992 φωτογραφήθηκε για το τολμηρό περιοδικό Playboy. Είναι γεννημένη στην Αθήνα.

Δεν παντρεύτηκε ποτέ, ούτε απέκτησε παιδιά. Σε συνέντευξή της είχε αναφέρει: “Αυτό που ξέρω είναι ότι σ’ όλη μου τη ζωή πέρασα καλά. Ζούσα αυτό που είχα. Και η αλήθεια είναι ότι έφτασα πολλές φορές στο “τσακ” να παντρευτώ, αλλά δεν έφτασα ποτέ και στα σκαλιά της εκκλησίας. Είναι πολύ περίεργο, αλλά έτσι γινόταν”.

Σήμερα παραμένει στον χώρο του θεάτρου συμμετέχοντας σε κάποιες παραστάσεις.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ