Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΔύο νέες συμφωνίες για την Globus Maritime

Δύο νέες συμφωνίες για την Globus Maritime

Νέες συμφωνίες χρονοναύλωσης για δύο bulkers του στόλου της εξασφάλισε η Globus Maritime, συμφερόντων οικογένειας Φειδάκη.

Ειδικότερα, η ναυτιλιακή εξασφάλισε χρονοναύλωση για το supramax “Sun Globe” έτους κατασκευής 2007, με τα ημερήσια ναύλα να ανέρχονται στα 32.000 δολάρια και με διάρκεια 5-7 μηνών. Η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποφέρει στην εταιρεία ακαθάριστα έσοδα ύψους περίπου από 4,4 έως 7,3 εκατ. δολαρίων.

Παράλληλα, η εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης προχώρησε σε συμφωνία και για το κατασκευασμένο το 2005 panamax “Moon Globe”, με τα ημερήσια ναύλα να ανέρχονται στα 29.250 δολάρια, επίσης για περίοδο 5-7 μηνών. Τα ακαθάριστα έσοδα για την ναυτιλιακή υπολογίζονται μεταξύ 4,1 και 6,7 εκατ. δολαρίων.

«Οι συγκεκριμένες νέες χρονοναυλώσεις κυμαίνονται σε σημαντικά υψηλότερο ποσοστό από το ποσοστό εκείνων που έχουν λήξει. Επιπλέον, έχουμε κάνει σημαντικά βήματα για την ενίσχυση της εταιρείας και του ισολογισμού ως προς την ανάπτυξή της», ανέφερε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Globus Maritime, Αθανάσιος Φειδάκης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ