Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΔιονύσης Σαββόπουλος: «Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα» 

Διονύσης Σαββόπουλος: «Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα» 

Μετά τη διάγνωσή του με κορωνοϊό και την αναβολή των συναυλιών του στο Μέγαρο Μουσικής, ο Διονύσης Σαββόπουλος με ανάρτησή του στο Facebook ζητά «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» και τονίζει «Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα».

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός ετοιμαζόταν για την πρόβα generale, όταν ανακάλυψε πως είναι θετικός στον ιό και ακύρωσε τις προγραμματισμένες εμφανίσεις του για το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, με τίτλο «Γεννήθηκα στη Σαλονίκη» ακυρώνονται προσωρινά.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΣΥΓΓΝΩΜΗ. Σαν να ‘φαγα μαχαιριά κατάστηθα. Όλα ήταν έτοιμα και μια μέρα πριν την generale μ έριξε κάτω αυτός ο covid! Απ’ το κοινό που μπορεί να απογοητεύτηκε καθώς του χάλασα το σαββατοκύριακο, ζητώ -μαραζωμένος- συγγνώμη. Δεν το θελα. Απ’ το Μέγαρο Μουσικής για την ανατροπή του προγράμματος ζητώ συγγνώμη επίσης. Περιμένοντας τις νέες ημερομηνίες θέλω να ζητήσω συγγνώμη και από όλους τους συνεργάτες που τόσες μέρες παλεύουμε για να φτιάξουμε κάτι ωραίο και καλό: από τον φίλο Μίλτο Λογιάδη, απ’ τους λαμπρούς χορωδούς του Δήμου της Αθήνας και βέβαια, απ’ τη αγαπημένη μου ιστορική συμφωνική ορχ. της Ελλ. Ραδιοφωνίας. Συγγνώμη Κατερίνα. Συγγνώμη Φώτη. Δικός σας, Διονύσης Σαββόπουλος».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ