Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΓ. Πατούλης: Στηρίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Γ. Πατούλης: Στηρίζουμε την εύρυθμη λειτουργία των Λαϊκών Αγορών

Την ίδρυση και λειτουργία Νομικού Προσώπου Λαϊκών Αγορών που προωθεί το υπουργείο Εσωτερικών, χαιρέτισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, στην εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση των επαγγελματιών και παραγωγών λαϊκών αγορών «Ερμής» ενώ εξήρε την άριστη συνεργασία των παραγόντων του κλάδου με την Περιφέρεια για τη δημιουργία της πρότυπης λαϊκής αγοράς στην Αττική.

Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης αναφερόμενος στην προωθούμενη μεταρρύθμιση για την οποία «εργάστηκαν συστηματικά και στελέχη της Περιφέρειας» όπως είπε, σημείωσε ότι αποτελούσε διαχρονικό αίτημα και ότι θα συμβάλει στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του που βρίσκονται σε στενή συνεργασία με τους ανθρώπους των λαϊκών αγορών. Όπως τόνισε ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ Δ. Μουλιάτος, ο Σ. Μελάς και ο Χ. Πασβαντίδης συνεργάζονται στενά και δημιουργικά για τη μετάβαση σε μια νέα εποχή για τις λαϊκές αγορές. Επίσης, ευχαρίστησε όλους τους παραγωγούς λαϊκών αγορών οι οποίοι συμπράττουν και ενισχύουν κάθε φορά πρωτοβουλίες συγκέντρωσης ανθρωπιστικής βοήθειας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στο πρόγραμμα «Ανακύκλωση στις Λαϊκές Αγορές» της Περιφέρειας Αττικής, το οποίο αναπτύσσεται σε περίπου 240 λαϊκές αγορές της Αττικής.

Να σημειωθεί ότι έξω από το χώρο που πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση (χθες) βρισκόταν ένα από τα κινητά πράσινα οχήματα της Περιφέρειας και του ΕΔΣΝΑ με στελέχη που ενημέρωναν για τα οφέλη της ανακύκλωσης και τις δυνατότητες ανταποδοτικότητας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ