Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΝΑΥΤΙΛΙΑΒράβευση Ευάγγελου Κρητικού για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας...

Βράβευση Ευάγγελου Κρητικού για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελληνική κοινωνία

Για την προσφορά του ως προσωπικότητα της Ελληνικής Ναυτιλίας στην Ελληνική κοινωνία, βραβεύτηκε στις 08/12/2023 με το βραβείο VAPORIA AWARDS 2023 από τον οργανισμό VAPORIA MARINE / AWARDS στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΒΑΚΕΙΟΝ ο Ευάγγελος Κρητικός, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της KRITIKOS SHIPPING LINES MARITIME COMPANY  – KRITIKOS GROUP OF COMPANIES.

H επιλογή του έγινε ανάμεσα σε δεκάδες προσωπικότητες του Ναυτιλιακού χώρου, του ελληνικού επιχειρείν και του κοινωνικού γίγνεσθαι. Τα κριτήρια με βάση τα οποία επιλέχθηκε είναι οι καινοτόμες δράσεις του στα κοινωνικά δρώμενα και οι πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει τόσο σε εθνικό όσο και σε πανευρωπαϊκό επίπεδο με απτά και σαφή αποτελέσματα τόσο σε θεσμικό, όσο και σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών.

Το βραβείο το παρέλαβε από τον Βουλευτή Κέρκυρας και τομεάρχη ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Αυλωνίτη Αλέκο, ο οποίος εκπροσωπούσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Κασσελακη Στέφανο.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς ξένοι διπλωμάτες και πλήθος προσωπικοτήτων της ελληνικής ναυτιλίας και κοινωνίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ