Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήPEOPLEΡούλα Κορομηλά: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας της

Ρούλα Κορομηλά: Συγκλονίζει για το πρόβλημα υγείας της

Εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε πριν από μερικές εβδομάδες η Ρούλα Κορομηλά στην τηλεοπτική της συμμετοχή στο MEGA, αναλαμβάνοντας την παρουσίαση του «Σπίτι με το MEGA».

Η Ρούλα Κορομηλά, μία καταξιωμένη τηλεοπτική προσωπικότητα, συμπληρώνει κοντά 4 δεκαετίες στα τηλεοπτικά δρώμενα και έχει βιώσει έντονες εμπειρίες στη ζωή της.

Τα όσα έχει βιώσει, θέλησε να τα μοιραστεί με τον κόσμο και πραγματική προκάλεσε συγκίνηση με τις προσωπικές εκμυστηρεύσεις της.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, η Ρούλα Κορομηλά περιγράφει τη δύσκολη καθημερινότητα της με το αυτοάνοσο που έχει, το οποίο της προκαλεί πολλά προβλήματα, ειδικά όταν είναι σε έξαρση.

Μάλιστα, το αυτοάνοσο νόσημα της, έχει γίνει αιτία να μπει κάποιες φορές στο νοσοκομείο από το 2007 που για πρώτη φορά το εντόπισε. Πρόκειται για μια ασθένεια που λέγεται ιδιοπαθής πρωτοπαθής πολυμυοσίτιδα.

«Πως να μην αλλάξω όταν όλα γύρω μου αλλάζουν; Τα θέματα υγείας, η παύση από τη δουλειά και ο χρόνος που περνά, με ωρίμασαν, με έκανα να αναθεωρήσω πολλά και να αλλάξουν οι προτεραιότητές μου.

Με καθοδηγούν πια τα μάτια της καρδιάς μου. Έμαθα να είμαι πιο ανεκτική, να κατανοώ, να συγχωρώ, να δικαιολογώ τους άλλους. Να αγαπάω περισσότερο τους ανθρώπους αλλά και εμένα την ίδια.

Από το 2007 δίνω μάχη με ένα θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου. Ξεκίνησε άγριο, επιθετικό και ανέτρεψε τα πάντα στη ζωή μου. Δεν ήμουν όμως διατεθειμένη να ηττηθώ. Μου έδειξε τα δόντια του αλλά, του έδειξα κι εγώ τα δικά μου. Το πολέμησα με δύναμη, πίστη και υπομονή.

Έκτοτε το ελέγχω με διαρκή αγωγή και το κρατάω σε ύφεση. Έμαθα να ζω μαζί του – όσο δύσκολο κι αν είναι. Εύχομαι να παραμείνει ήρεμο και να μη μου επιτεθεί ξανά. Και ναι, αρκετές φορές φοβήθηκα ότι δε θα καταφέρω να επανέλθω. Μέσα όμως από τον φόβο, βρήκα τη δύναμη να παλέψω και να σταθώ στα πόδια μου δυνατή.

Στη ζωή μου, όσες φορές φοβήθηκα, έμπαινα πάντα μπροστά από τον φόβο. Η ζωή είναι ωραία και αξίζει να πολεμάς γι’ αυτήν».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ