Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑνασχηματισμός 2021 με εκπλήξεις

Ανασχηματισμός 2021 με εκπλήξεις

Ανασχηματισμό φέρνει όπως όλα δείχνουν το νέο έτος, καθώς ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης φέρεται να εξετάζει «ορισμένες» αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα εντός Ιανουαρίου. Ωστόσο, αυτή τη φορά ο πρωθυπουργός αναμένεται να αξιοποιήσει περισσότερους βουλευτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, προς αποχώρηση φέρεται να βρίσκονται ο Υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης και η Υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Αντιθέτως, υπάρχουν αρκετά Υπουργεία στα οποία δεν αναμένεται να δούμε αλλαγές. Ειδικότερα, «αμετακίνητοι» πρέπει να θεωρούνται ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης και ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Παράλληλα, αλλαγές θα υπάρξουν και στους Υφυπουργούς της κυβέρνησης, με τις συγκριμένες «θέσεις» να αναμένεται να καλυφθούν από βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, παρά από εξωκοινοβουλευτικούς.

Ο στόχος πάντως είναι με τη νέα χρονιά να γίνει και το νέο υπουργικό συμβούλιο και να δώσει την απαιτούμενη ώθηση στην κυβέρνηση για να φέρει σε πέρας το μεγάλο έργο κατά της πανδημίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ