Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤέμπη: Σοκάρουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα

Τέμπη: Σοκάρουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα

Σοκάρουν τα νέα ηχητικά ντοκουμέντα με πρωταγωνιστή τον κατηγορούμενο σταθμάρχη. «Πρέπει να έγινε τράκα» ακούγεται να λέει ο προφυλακισμένος σταθμάρχης, στη συνομιλία που είχε με τον ρυθμιστή κυκλοφορίας της Αθήνας και τη σταθμάρχη Νέων Πόρων, λίγα μόλις λεπτά μετά από τη σύγκρουση των τρένων.

Στους διαλόγους, από το σύστημα ενδοεπικοινωνίας, αποκαλύπτεται η αγωνία του ρυθμιστή να μάθει από ποια γραμμή έστειλε ο σταθμάρχης το επιβατικό τρένο με τους εκατοντάδες επιβάτες, την ώρα που οι απαντήσεις του δείχνουν ότι δεν έχει καμιά αίσθηση του τι έχει κάνει.

Ο προφυλακισμένος σταθμάρχης, φέρεται να παραδέχτηκε ενώπιον των αρχών πως δεν ανέφερε στον μηχανοδηγό της αμαξοστοιχίας, σε ποια γραμμή θα κινούνταν, λόγω… φόρτου εργασίας.

«Ο ένας τρόπος ήταν με το ραδιοτηλέφωνο, να αναφέρω ότι κινείται σε διπλή γραμμή ανόδου.

Ο άλλος τρόπος ήταν να του δώσω υπόδειγμα 1001 που θα έγραφα: “κυκλοφορείτε σε διπλή γραμμή ανόδου έως φωτόσημο εισόδου Νέων Πόρων”. Λόγω του φόρτου εργασίας εκείνη την ώρα δεν πρόλαβα να κόψω το 1001 και ξέχασα να του το διαβιβάσω και με το ράδιοτηλέφωνο».

Σημειώνεται ότι οι δικαστικές αρχές βάζουν οστο κάδρο και άλλα πρόσωπα, ενώ φαίνεται ότι είναι θέμα ημερών να αποδοθούν ευθύνες και σε άλλα πρόσωπα.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ