Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΥπόθεση βιασμού: Τι αποκαλύπτουν ο εργοδότης και ο θείος της 24χρονης

Υπόθεση βιασμού: Τι αποκαλύπτουν ο εργοδότης και ο θείος της 24χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει «τσουνάμι» εξελίξεων, έχοντας οδηγήσει στην αποκάλυψη αλλεπάλληλων καταγγελιών που σχετίζονται με τα άτομα τα οποία φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης.

Ο θείος της 24χρονης μιλώντας σε εκπομπή του ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως “εμείς σήμερα το μάθαμε, η οικογένεια αυτή έχει περάσει τα πάνδεινα”, καθώς η κοπέλα έχει χάσει τους γονείς της αλλά και τον αρραβωνιαστικό της. “Οι γονείς του πατέρα της ζουν αλλά οι άνθρωποι έχουν περάσει τόσα” είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ και ο εργοδότης της νεαρής κοπέλας αναφερόμενος στο περιστατικό είπε πως “είμαστε 4-5 άτομα, προσπαθούμε να τη βοηθήσουμε, ήταν πολύ γενναία η απόφασή της, ήρθε στο μαγαζί 1η Νοέμβρη, κέρδισε την εμπιστοσύνη των συναδέλφων, δεν έδωσε δικαίωμα”.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν η κοπέλα, είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει, μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε από τον χαμό δικών της προσώπων.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ