Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΤο συναρπαστικό multisport event JEEP RunBike στο The Ellinikon Experience Park

Το συναρπαστικό multisport event JEEP RunBike στο The Ellinikon Experience Park

Η καινοτόμος ιδέα της TRIMORE Sport Events για την πραγματοποίηση του JEEP RunBike, συναντώντας το πρόσφορο έδαφος αθλητικών και ψυχαγωγικών πρωτοβουλιών του The Ellinikon Experience Park, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, έφεραν ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα, προπομπό αντίστοιχων τέτοιων δραστηριοτήτων για το μέλλον.

Αξιοποιώντας τους υπέροχους χώρους, και την πλατεία Α που βρίσκεται μπροστά από το υπόστεγο της Πολεμικής Αεροπορίας, στο αγαπημένο αστικό πάρκο της Αθήνας, μικροί και μεγάλοι έζησαν μία ξεχωριστή αθλητική εμπειρία και έγιναν οι  πρώτοι RunBikers!

Σε κλίμα μεγάλης χαράς και ανυπομονησίας, αθλητές όλων των ηλικιών, προσήλθαν από νωρίς στη γραμματεία της διοργάνωσης, να παραλάβουν το πακέτο τους και να τοποθετήσουν τα ποδήλατά τους στην ειδικά διαμορφωμένη ζώνη ποδηλάτων.

Την έναρξη της αθλητικής γιορτής έδωσαν τα ζευγάρια παιδιών, τα οποία πραγματοποίησαν ένα γύρο του ενός χιλιομέτρου, εναλλασσόμενα στα δύο σπορ κατά βούληση. Υπόδειγμα αθλητικό όλα τα ζευγάρια, σύντομα εμφανίστηκαν στην αψίδα του τερματισμού και μαζί απόλαυσαν όλοι τη νίκη τους. Ειδικά για την περίσταση, όλα τα ζευγάρια που τερμάτισαν έκοψαν την κορδέλα τερματισμού, όπως ακριβώς αξίζει στους νικητές, ενώ απόκτησαν το πολυπόθητο διπλό μετάλλιο τερματισμού στο 1ο JEEP RunBike.

Ακολούθησε η πολυπληθέστερη κατηγορία γονέας/ενήλικας – παιδί, με όμορφες εικόνες να σε γεμίζουν ενθουσιασμό και αισιοδοξία, ενώ αργότερα πραγματοποιήθηκε η τρίτη και τελευταία εκκίνηση των ζευγαριών ενηλίκων.

Ο σταθερά τριπλός στόχος της TRIMORE Sport Events για: ΑσφάλειαΠοιότηταΚαινοτομία, εκπληρώθηκε για μια ακόμη φορά στο ακέραιο και κατόπιν του αγωνιστικού προγράμματος, οι νικητές όλων των κατηγοριών βραβεύτηκαν ξεχωριστά στην τελετή απονομής επάθλων που έκλεισε και το πρόγραμμα της ημέρας.

Όλοι οι συμμετέχοντες  είχαν την ευκαιρία να ενυδατωθούν με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, το πιο βραβευμένο Ελληνικό νερό, ενώ απόλαυσαν φρέσκες μπανάνες από την Bella Frutta & F.illi Orsero. Την εκδήλωση συμπλήρωσαν παράλληλες δραστηριότητες Yoga για όλους από την YooDo καθώς και κατασκευή χειροποίητων μεξικάνικων δημιουργημάτων, “Ojos de Dios” από την expert Κορίννα Παπαχρήστου.

Η 1η διοργάνωση του JEEP RunBike στην Ελλάδα, στέφθηκε με επιτυχία και ετέθη ο στόχος της διεύρυνσης της ενημέρωσης για την δημιουργική και συμμετοχική αυτή αθλητική/ψυχαγωγική δραστηριότητα, ώστε πολλαπλάσιος αριθμός αθλητών και αθλουμένων όλων των επιπέδων και ηλικιών, να συμμετάσχει και απολαύσει τις αξίες του σπορ στις επόμενες διοργανώσεις.

Η εκδήλωση με ονοματοδότη την εταιρεία αυτοκινήτων JEEP μέσω του Public Relations Manager κ. Αργύρη Τούντα δήλωσε: Το JEEP RunBike μας ενέπνευσε γιατί είναι μια ιδιαίτερη, φρέσκια και έξυπνη ιδέα που απευθύνεται στους σύγχρονους ανθρώπους που αγαπούν τις δραστηριότητες και τη φύση, όπως ακριβώς και τα μοντέλα της Jeep. Η Jeep έχει ισχυρή παράδοση στο να σκέφτεται “out of the box” και να κατασκευάζει μοντέλα τέλεια ευθυγραμμισμένα με τις ανάγκες της εποχής, διατηρώντας στο ακέραιο τον αυθεντικό και μοναδικό χαρακτήρα της μάρκας”.

Ο Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, επικεφαλής της TRIMORE Sport Events, δήλωσε: “Είναι υπέροχο και ασυναγώνιστων συναισθημάτων το να κάνεις ιδέες σου πράξεις. Με την υποστήριξη της Lamda Development, των χορηγών όλων των επιπέδων οι οποίοι μας εμπιστεύονται και στηρίζουν τα τολμήματά μας, των συνεργατών μας οι οποίοι παραστέκονται και ασφαλώς των συμμετεχόντων, το JEEP RunBike βρήκε τη θέση του ανάμεσα στα δημιουργήματά μας. Ιδιαίτερη αναφορά οφείλουμε στην εμβληματική ομάδα των PlayMakers, εκείνων δηλαδή που εθελοντικά προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και “φτιάχνουν το παιχνίδι”, ώστε τα εγχειρήματά μας να μπορούν να χαρακτηριστούν καλά οργανωμένα, ποιοτικά και ασφαλή για όλους.”

Η διοργάνωση ήταν υπό την Αιγίδα της Τριαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος και την αδειοδότηση της Περιφερείας Αττικής.

ΔιοργάνωσηΣυνδιοργάνωση:      TRIMORE Sport Events – The Ellinikon Experience Park

Στρατηγικοί Συνεργάτες:                 Apticon by ELVAL Colour, ETEM

Ονοματοδότης:                                   Jeep

Χάλκινοι Χορηγοί:                              Deloitte, Φυσικό Μεταλλικό Νερό Θεόνη, WD-40,

ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, F.illi OrceroBella Frutta, Microsports, Δ. Κορωνάκης Α.Ε., PoufMakers, Maurten, Τσόκας Τουριστικά Λεωφορεία

Αιγίδες – Εγκρίσεις:                            Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος (ΤΟΕ), Περιφέρεια Αττικής

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ