Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΤζώρτζης Μονογυιός: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου-Μόλις είχε παραλάβει το αμάξι- Τι...

Τζώρτζης Μονογυιός: Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τροχαίου-Μόλις είχε παραλάβει το αμάξι- Τι κατέθεσε ο φίλος του

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το συγκλονιστικό τροχαίο με τη Ferrari που έλαβε χώρα στη Βούλα και στοίχισε τη ζωή στον Γιώργο Μονογυιό.

Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ενώ όπως όλα δείχνουν είχε αναπτυχθεί μεγάλη ταχύτητα, ο οδηγός της Ferrari που μόλις εκείνη την ημέρα την είχε παραλάβει, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε διαδοχικά στο κράσπεδο και σε δέντρο στη διαχωριστική νησίδα, με αποτέλεσμα την ανάφλεξη του οχήματος.

Μάλιστα, ο ένας από τους δυο φίλους του άτυχου επιχειρηματία ακολουθούσε τη Ferrari, οδηγώντας ένα αυτοκίνητο μάρκας Porsche, ιδιοκτησίας επίσης του Τζώρτζη Μονογυιού.

«Περί ώρα 20.15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθηνά.

Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του, ενώ είχε και κάποια εγκαύματα», αναφέρει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο φίλος του θύματος στην κατάθεσή του.

Η σορός του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένει στο Ασκληπιείο Βούλας, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Όσον αφορά την σύζυγο του, Αθηνά Κοντοπάνου, δεν κινδυνεύει η ζωή της.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ