Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣυνεργασία της LG Business Solutions με την BAT Hellas

Συνεργασία της LG Business Solutions με την BAT Hellas

Η LG Business Solutions ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την BAT Hellas, εγκαθι-στώντας 800 Digital Signage οθόνες (μοντέλο 32SM5J) σε καταστήματα και σημεία λιανικής πώλησης προϊόντων νικοτίνης σε όλη την Ελλάδα.

Η BAT Hellas επέλεξε τις λύσεις της LG για την ικανότητά τους να ανταποκριθούν πλή-ρως στις ανάγκες της επιχείρησης και των πελατών της. Οι οθόνες 32SM5J, με προηγμέ-νη τεχνολογία webOS 6.0, προσφέρουν υψηλή απόδοση και ομαλή εκτέλεση εργασιών, καθιστώντας δυνατή την αποτελεσματική διαχείριση περιεχομένου στα σημεία πώλησης. Η φιλική προς τον χρήστη πλατφόρμα webOS Smart Signage της LG επιτρέπει εύκολη διαχείριση, προσφέροντας άνεση και ευελιξία σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτή την τεχνολογική αναβάθμιση, η BAT Hellas έχει τη δυνατότητα διαχείρισης, χρησιμοποιώντας το προηγμένο σύστημα SuperSign CMS της LG. Επιπλέον, το SuperSign CMS παρέχει πρόσβαση από κινητές συσκευές, επιτρέποντας την ευέλικτη και αποδοτική διαχείριση του περιεχομένου από οποιοδήποτε σημείο.

Οι οθόνες της LG διακρίνονται για τη σταθερή τους απόδοση και την υψηλή ευκρίνεια εικόνας. Με την ενσωματωμένη πλατφόρμα webOS και την υπηρεσία LG ConnectedCare, οι οθόνες μπορούν να παρακολουθούνται και να συντηρούνται εξ απο-στάσεως, προσφέροντας σταθερότητα και αξιοπιστία στις καθημερινές λειτουργίες.

Η συνεργασία της LG Business Solutions με την BAT Hellas αποτελεί παράδειγμα στρατηγικής συνεργασίας, που ενσωματώνει καινοτόμες λύσεις. Η επιλογή των οθονών και της πλατφόρμας SuperSign CMS από την BAT Hellas αντανακλά την εμπιστοσύνη της εταιρείας στις κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις της LG.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ