Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο η επίσημη εκπροσώπηση της έκθεσης EUROVINO για το κρασί

Στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο η επίσημη εκπροσώπηση της έκθεσης EUROVINO για το κρασί

Tην ανάληψη της εκπροσώπησης της Εμπορικής Έκθεσης για το Κρασί, EUROVINO, για την Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοίνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Στο πλαίσιο αυτής της επίσημης συνεργασίας, το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο προγραμματίζει τη διοργάνωση Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου στην EUROVINO, που θα λάβει χώρα 9 – 10 Μαρτίου 2025, στην Καρλσρούη της Γερμανίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, η EUROVINO, εστιάζοντας αποκλειστικά στη γερμανική αγορά, αποτελεί σημαντικό γεγονός για τον κλάδο του κρασιού και των αποσταγμάτων, καθώς φέρνει σε επαφή παραγωγούς και εμπόρους του κρασιού με Γερμανούς προμηθευτές και επαγγελματίες του κλάδου. Παράλληλα, παρουσιάζει τρέχοντα θέματα και τάσεις του κλάδου, όπως τα προϊόντα χωρίς αλκοόλη, τα κρασιά από ποικιλίες σταφυλιών ανθεκτικές στους μύκητες, οι νέες λύσεις συσκευασίας και τα συστήματα επαναχρησιμοποίησης.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εκτιμά ότι, με αυτή τη νέα συνεργασία, ενισχύει τις δυνατότητες δικτύωσης για τις ελληνικές και κυπριακές επιχειρήσεις και ανάδειξης των προϊόντων τους σε μια σημαντική πλατφόρμα του κλάδου, ενώ συμβάλλει στην προώθηση τόσο του ελληνικού όσο και του κυπριακού κρασιού στην γερμανική αγορά, όπου επαγγελματίες του κλάδου αναζητούν κορυφαία κρασιά και δημοφιλή προϊόντα για εστιατόρια, ξενοδοχεία, σομελιέ και πολυτελή καταστήματα τροφίμων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την EUROVINO και τις δυνατότητες συμμετοχής και το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ