Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣτο εδώλιο σήμερα η Πισπιρίγκου – Αίτημα αναβολής από Κούγια

Στο εδώλιο σήμερα η Πισπιρίγκου – Αίτημα αναβολής από Κούγια

Το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του «ποινικού δελτίου» των τελευταίων ετών, η 34χρόνη Ρούλα Πισπιρίγκου θα καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου προκειμένου να δικαστεί για την «ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, κατ΄ εξακολούθηση, τετελεσμένη και σε απόπειρα», της κόρης της Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα- «η κατηγορούμενη χορήγησε στην πρωτότοκη 9χρονη κόρη της, μη επακριβώς ταυτοποιήθησα ουσία, κατασταλτική του κεντρικού νευρικού συστήματος, με πιθανότητα που αγγίζει τη βεβαιότητα η ουσία αυτή να είναι κεταμίνη.

Μία ουσία που συγκαταλέγεται σε εκείνες που είναι ικανές να προκαλέσουν ανακοπή και η οποία επέφερε πτώση των σφύξεων και μηδενισμό του κορεσμού στο οξυγόνο».

Ωστόσο, η διαδικασία της «εμβληματικής δίκης», όπως την έχει χαρακτηρίσει ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορουμένης, Αλέξης Κούγιας, δεν αναμένεται να προχωρήσει σήμερα, καθώς ο γνωστός ποινικολόγος προτίθεται να ζητήσει την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, επικαλούμενος κώλυμα που συνδέεται με εν εξελίξει δίκες στις οποίες παρίσταται.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ