Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΣτο δυναμικό της Fortinet Ελλάδος ο Μ. Ναιντέτσκι

Στο δυναμικό της Fortinet Ελλάδος ο Μ. Ναιντέτσκι

Η Fortinet συμμετείχε ως Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πληροφορικής και Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Εταιρείας Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας (ΕΔΕΒΕ) και ανακοίνωσε την ένταξη του κυρίου Μιχάλη Ναιντέτσκι στο εργατικό δυναμικό της Fortinet Ελλάδος, στη θέση του Regional Account Manager, Βορείου Ελλάδος. Άλλωστε η πάγια τακτική της Fortinet είναι να επενδύει σε ανθρώπινο δυναμικό Ελλήνων του εξωτερικού με σκοπό να συνεισφέρει έμπρακτα στο brain gain.

Η εκδήλωση της ΕΔΕΒΕ διεξήχθη στις 14 Ιουνίου 2024, στο THE MET HOTEL, στη Θεσσαλονίκη. Η Ημερίδα αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για επαγγελματίες και διοικητικά στελέχη του κλάδου να ενημερωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις τεχνολογικές και νομικές τάσεις στον τομέα της κυβερνοασφάλειας, προβάλλοντας πρακτικές λύσεις και προσεγγίσεις στην αποτελεσματική συμμόρφωση και διαχείριση των απαιτήσεων που προτάσσει η σύγχρονη κυβερνοασφάλεια.

Ο κύριος Πάνος Κανελλόπουλος, Sales Manager Corporate Accounts της Fortinet στην Ελλάδα, παρουσίασε στην ομιλία του, με τίτλο «Fortinet Fabric – One Network Security Platform», την εν λόγω πλατφόρμα ασφάλειας δικτύου, ένα εργαλείο σχεδιασμένο να παρέχει ευρεία, ολοκληρωμένη και αυτοματοποιημένη ασφάλεια, προστατεύοντας συσκευές, δεδομένα και εφαρμογές.

Ακόμα, ο κύριος Αργύρης Μακρυγεώργου, SecOps Business Development Manager της Fortinet για Ελλάδα, Ουγγαρία και Κύπρο, αντάλλαξε απόψεις με ειδικούς της βιομηχανίας, μέσα από μία ενδιαφέρουσα συζήτηση με θέμα «Η ανάγκη συμμόρφωσης των επιχειρήσεων στο κανονιστικό πλαίσιο για την κυβερνοασφάλεια αποτελεί ευκαιρία ή απειλή;».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ