Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΣτο finupnews.gr γράψαμε από το καλοκαίρι για την υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη στο Δυτικό...

Στο finupnews.gr γράψαμε από το καλοκαίρι για την υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη στο Δυτικό Τομέα

Τα γραπτά μένουν! Έτσι κάποια πράγματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Γι αυτό σας παραθέτουμε αυτούσιο το άρθρο που γράφτηκε τότε, μετά την απόφαση που μόλις είχε παρθεί και άπλα τώρα έκρινε ο πρωθυπουργός πως είναι η κατάλληλη στιγμή για επίσημες ανακοινώσεις.

Όπως καταλαβαίνετε, λοιπόν η περίοδος του καλοκαιριού (κι έτσι αποδείχθηκε τελικά), δεν είναι κατάλληλη για τέτοιες ανακοινώσεις! Οι πηγές μας όπως ξέρετε οι περισσότεροι, είναι όσο πιο… μέσα γίνεται στην πηγή!

Όπως έχει ενημερώσει το finupnews από 4 Ιουνίου 2021:

“Κλείδωσε η υποψηφιότητα Χρυσοχοΐδη στο Δυτικό τομέα.Ο υπουργός έχει κλείσει ήδη τα γραφεία και έχει φροντίσει και για το πρόσωπο που θα είναι υπεύθυνος! για τη λειτουργία τους.

Οπότε η μια έδρα όπως φαίνεται έχει ήδη κλείσει αφού θα έχει απήχηση και θα πάρει ψήφους προφανώς και από το χώρο του Κινήματος Αλλαγής.

Η δεύτερη θα καταλήξει κατά πως φαίνεται στον άλλο δυνατό υποψήφιο, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που προηγείται με μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον”.

Και η προχθεσινή συνάντηση Μητσοτάκη- Χρυσοχοΐδη με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του τελευταίου στην εκλογική περιφέρεια του Δυτικού Τομέα της Β’ Αθηνών στις εθνικές εκλογές.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ