Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΖάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Χρειάζεται δουλειά και με τις μεταγραφές που κλείνουν

Ζάλτσμπουργκ – Ολυμπιακός 3-1: Χρειάζεται δουλειά και με τις μεταγραφές που κλείνουν

Ήττα από τη Ζάλτσμπουργκ, με 3-1 για τον Ολυμπιακό, στο έκτο και τελευταίο του φιλικό επί αυστριακού εδάφους. Οι “ερυθρόλευκοι” χρειάζονται ακόμα δουλειά, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο που θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι οπαδοί τους. Το σίγουρο είναι πως υπάρχει πολύς χρόνος ώστε να παρουσιαστούν έτοιμοι στα πρώτα επίσημα παιχνίδια της νέας σεζόν.

Ο Ελ Αραμπί έβαλε μπροστά τους “ερυθρόλευκους” στο 14′. Ο Σίμιτς ισοφάρισε στο 22′, με τον Καμερί να δίνει το προβάδισμα στους ταύρους στο 41′. Ο Φερνάντο “κλείδωσε” τη νίκη των Αυστριακών στο 80′.

Η αποστολή επιστρέφει τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα, για να ξεκινήσει την προετοιμασία της για τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μακάμπι Χάϊφα στις 20 Ιουλίου, για τα προκριματικά του Champions League. Το επόμενο Σάββατο, 9 Ιουλίου, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετωπίζουν σε φιλικό στο Γ. Καραϊσκάκης την Αλκμάαρ.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Βατσλίκ, Άβιλα, Παπασταθόπουλος (61’ Μαντί Καμαρά), Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Αγκιμπού Καμαρά (79’ Καρβάλιο), Μασούρας (61’ Ζινκερνάγκελ), Ραντζέλοβιτς (79’ Χασάν), Ελ Αραμπί (65’ Αμπουμπακάρ Καμαρά).

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ