Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΡονάλντο: "Θα ήμουν υποκριτής εάν έλεγα ότι θέλω να το σηκώσει η...

Ρονάλντο: “Θα ήμουν υποκριτής εάν έλεγα ότι θέλω να το σηκώσει η Αργεντινή” 

Ο χαρακτηρισμός “φαινόμενο” δεν ήταν σε καμία περίπτωση τυχαίος. Τον ακολούθησε στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιστικής του διαδρομής και για πολλούς ο Ρονάλντο, ο βραζιλιάνος όχι ο σημερινός, ήταν και παραμένει ο καλύτερος επιθετικός που είδαμε στα γήπεδα.

Με δύο παγκόσμια κύπελλα στη βιτρίνα του σπιτιού του, εκείνο του 1994 στις ΗΠΑ, όπως και του 2022 σε Κορέα και Ιαπωνία, στεναχωρήθηκε για τον αποκλεισμό της Βραζιλίας, δεν δίστασε πάντως να μιλήσει ανοικτά.

Όταν λοιπόν κλήθηκε να σχολιάσει την εξέλιξη του Μουντιάλ, ήταν απόλυτα ειλικρινής: “Όλοι αξίζουν ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά πρέπει να το κερδίζεις στο γήπεδο. Η Αργεντινή δεν παίζει πολύ καλά, έχουν όμως μεγάλη επιθυμία. Τρέχουν πολύ, έχουν καρδιά και πάθος, και στο τέλος της ημέρας έχουν τον Μέσι που είναι κομβικός στο τελικό κομμάτι. Για να είμαι ειλικρινής αν έλεγα πως θα ήθελα να το κατακτήσει η Αργεντινή, θα έλεγα ψέματα και θα ήμουν υποκριτής“.

Ο Ρονάλντο προχώρησε και σε σύγκριση του εαυτού του με τον Εμπαπέ : “Είναι ο καλύτερος στο Μουντιάλ, είναι εντυπωσιακό να τον βλέπεις να παίζει. Η Γαλλία είναι το μεγάλο φαβορί και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Πλέον έχει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό, παίζει πιο γρήγορα από τους άλλους. Δεν είναι μόνο η δύναμη και η ταχύτητα, είναι το πως κινεί την μπάλα και πως σουτάρει. Είναι χαρακτηριστικά που μου θυμίζουν εμένα. Ξέρει και ο ίδιος τι προοπτικές έχει, στο χορτάρι είναι εκπληκτικός“.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ