Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΠρόεδρος Τράμπζονσπορ: "Ο Μπακασέτας αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις που του κάναμε"

Πρόεδρος Τράμπζονσπορ: “Ο Μπακασέτας αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις που του κάναμε”

Ο Τάσος Μπακασέτας είναι από τους καλύτερους εκπροσώπους του ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό. Ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας διαπρέπει με τη φανέλα της τουρκικής Τραμπζονσπόρ, κατά συνέπεια είναι λογικό η διοίκησή της να επιθυμεί την ανανέωση της συνεργασίας μαζί του.

Τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται ότι θα αλλάξουν καθώς, είτε στο προσεχές μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, είτε στο τέλος της σεζόν 2023-24, ο Τάσος Μπακασέτας θα αποτελέσει παρελθόν από την Τράμπζονσπορ. Δεν το λένε οι δημοσιογράφοι αλλά ο ίδιος ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Ερτουγρούλ Ντογάν.

Σε συνέντευξή του δήλωσε: “Του κάναμε δύο προτάσεις. Είναι αλήθεια ότι ο παίκτης δεν απάντησε θετικά σε αυτές. Ο Μπακασέτας είναι ένας παίκτης που μας αρέσει. Είναι ένας παίκτης που ζει χρόνια στην Τραπεζούντα χωρίς προβλήματα και με σημαντική συνεισφορά. Τον βλέπουμε δικό μας, όμως τελικά τα συμφέροντα της Τραμπζονσπόρ είναι πιο σημαντικά”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Το συμβόλαιο του έλληνα ποδοσφαιριστή ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 και σύμφωνα με ρεπορτάζ της τουρκικής Fotomac η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όπως τονίζεται, για την Τάσο Μπακασέτα υπάρχει ενδιαφέρον επίσης από ομάδες της Γερμανίας και της Αγγλίας. 

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ