Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠροθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η 33χρονη  Ρούλα Πισπιρίγκου

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η 33χρονη  Ρούλα Πισπιρίγκου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Δευτέρα στις 12 πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας από πρόθεση.

Η 33χρονη μεταφέρθηκε και πάλι με ισχυρότατη αστυνομική δύναμη από το ανακριτικό γραφείο στα αυτοκίνητα της αστυνομίας που περίμεναν με αναμμένες μηχανές για να την μεταφέρουν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση όπου και θα παραμείνει μέχρι την απολογία της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε χωρίς συνήγορο υπό ιδιαίτερα αυστηρά μέτρα ασφαλείας στα δικαστήρια για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. Λίγο πριν τις 11 οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και στη συνέχεια με κουκούλα και αλεξίσφαιρο οδηγήθηκε στην 19η ανακρίτρια. 
Κατά τη διάρκεια της νύχτας οι αστυνομικοί προσπάθησαν να της αποσπάσουν κάποια πληροφορία όμως εκείνη ήταν σκεφτική και δεν μίλησε καθόλου στους αστυνομικούς ενώ αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, λέγοντας: “Πως είναι δυνατόν να σκότωσα εγώ τα παιδιά μου;”

Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της Ασφάλειας το πως και από που προμηθεύτηκε το φάρμακο και εαν τη βοήθησε κάποιο τρίτο πρόσωπο.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ