Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνει το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη-Δούκα

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Δεν θα γίνει το ντιμπέιτ Ανδρουλάκη-Δούκα

«Ναυάγησε» η τηλεμαχία του Νίκου Ανδρουλάκη με τον Χάρη Δούκα ενόψει του β γύρου των εσωκομματικών εκλογών τη Κυριακή. Οι δύο πλευρές δεν μπόρεσαν να συμφωνήσουν στο χρόνο διεξαγωγής του μολονότι υπήρξε αρχική συμφωνία στις θεματικές ενότητες και τους όρους κατά τα πρότυπα του ντιμπέιτ των «6» στο πρώτο γύρο.
Σύμφωνα με άτυπη ενημέρωση από τη Χαριλάου Τρικούπη και με δεδομένη τη σημερινή εξ αναβολής συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή.
«Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό», επισήμανε το επιτελείο του κ. Ανδρουλάκη.
Σημείωσε ότι «το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των «6» υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη, είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης, είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας».
Τόνισαν ακόμη ότι «η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Από το επιτελείο του κ. Δούκα σχολίασαν ότι είναι ξεκάθαρο ότι η ευθύνη να μην διαξαχθεί η τηλεμαχία βαραίνει τον Νίκο Ανδρουλάκη. «Μετά από 2 μέρες διαπραγματεύσεων, οι οποίες όπως φαίνεται, από την πλευρά του κ. Ανδρουλάκη, ήταν προσχηματικές, το επιτελείο του ανακοίνωσε σήμερα ότι το debate δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί.
Η πρότασή μας ήταν σαφής: Debate οποιαδήποτε ώρα και μέρα. Όσο για τις δικαιολογίες περί Δημοτικού Συμβουλίου στην Αθήνα υπενθυμίζουμε ότι ο ίδιος είχε ανακοινώσει, ήδη από τη Δευτέρα, προεκλογική ομιλία σήμερα στον Πύργο.
Ο κ. Ανδρουλάκης απέδειξε για ακόμα μια φορά ότι δεν επιθυμεί τον δημοκρατικό διάλογο στο ΠΑΣΟΚ.
Απέδειξε ότι δεν τιμά τις δημόσιες δεσμεύσεις του», αναφέρει ανακοίνωση του υποψηφίου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ