Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΠάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας & τις κηλίδες αίματος...

Πάτρα: Η αποκάλυψη για το πανάκι της Ίριδας & τις κηλίδες αίματος που βρέθηκαν πάνω του

Ραγδαίες αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι εξελίξεις αναφορικά με την υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, καθώς θα έρθει «στο φως» το πόρισμα των ιατροδικαστών για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, σε αυτό θα υπάρχουν αναφορές για δολοφονική ενέργεια που οδήγησε στο θάνατο των δύο κοριτσιών. Συγκλονιστική ήταν και η αποκάλυψη που ήρθε «στο φως» μέσω της εκπομπής «Φως στο τούνελ», σύμφωνα με την οποία το κοριτσάκι κατέληξε με το πανάκι που έχει βρεθεί στο στόμα της.

Όπως δήλωσε, ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων το γεγονός ότι στο πανάκι βρέθηκε οροαιματηρό υγρό σημαίνει ότι κατέληξε με το πανάκι στο στόμα του.

«Το πανάκι είναι ένα βασικό πειστήριο, που από τη στιγμή που επιβεβαιώνεται ότι είναι οροαιματηρό υγρό, σημαίνει ότι αυτό το πανί μπήκε στο στόμα του παιδιού από το δράστη, παρέμεινε για αρκετή ώρα, γιατί πρέπει να πούμε ότι για να “σκάσει” ο πνεύμονας χρειάζεται να περάσει κάποια ώρα» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Παράλληλα, σήμερα στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» ο κ. Λέων σημείωσε πως «είχαμε ιατροδικαστικά ευρήματα. Ποτέ δε βγήκα δημόσια να υπερασπιστώ κάτι ως Πυθία, αλλά ως ιατροδικαστής. Διάβασα τις εκθέσεις και εξέφρασα την επιστημονική μου κρίση. Τα ευρήματα φαίνεται να επιβεβαιώνονται και θα δοθεί μια απάντηση, μια σαφής αιτία θανάτου, αδιαμφισβήτητη. Αυτή τη στιγμή έχουν επανελεγχθεί όλα τα ευρήματα και επιβεβαιώνονται όλα τα αρχικά. Είμαστε στην τελική ευθεία για να έχουμε μια ορθή ερμηνεία για το τι συνέβη».

«Ο κ. Παπαδόπουλος είναι στη δύσκολη θέση να ερμηνεύει ιατροδικαστικά θέματα, ενώ ο ίδιος δεν είναι ειδικός. Θα έπρεπε τεχνικοί σύμβουλοι να μπορούν να τα αναδείξουν αυτά τα θέματα. Εκτός αν αναμένουν και αυτοί τα πορίσματα για τα δύο πρώτα παιδιά, και βλέπουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για να έχουμε άλλες ερμηνείες», πρόσθεσε ο ίδιος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ