Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακός-Παναθηναϊκός Live- Διακοπή!: Αποχώρησαν οι "πράσινοι" μετά από κροτίδα στον Χουάνκαρ!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Live- Διακοπή!: Αποχώρησαν οι “πράσινοι” μετά από κροτίδα στον Χουάνκαρ!

Το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League στο Γεώργιος Καραϊσκάκης διεκόπη στο δεύτερο ημίχρονο! Ο Ολυμπιακός είχε ισοφαρίσει με γκολ του Καμαρά 1-1 στο 49′ (το γκολ του Βαγιαννίδη που είχε δώσει στο 28΄προβάδισμα στον Παναθηναϊκό) και λίγο μετά ο Χουάνκαρ έπεσε στο έδαφος από κροτίδα, την ώρα που έκανε ζέσταμα για να περάσει ως αλλαγή, με το παιχνίδι να διακόπτεται.

Στη συνέχεια οι “πράσινοι” αποχώρησαν προς τα αποδυτήρια.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και μίλησε με τους παίκτες του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση εκείνων του Παναθηναϊκού για τα αποδυτήρια.

Ο Ισπανός αμυντικός, ενώ ήταν στο έδαφος κρατούσε το αυτί του, ενώ και ο Βέρμπιτς έδειξε πως είχε πρόβλημα. Κανείς δεν ήξερε εάν θα συνεχιζόταν ο αγώνας, με τον κόσμο να παραμένει στις εξέδρες.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο διαιτητής Μαρέσκα είπε ότι δεν έπεσε κάτι στη αντίληψή του, επομένως πρέπει να συνεχιστεί ο αγώνας. Επίσης ότι εάν αυτό δεν γίνει από μέρους του Παναθηναϊκού είναι θέμα των φιλοξενούμενων.

Έχουν περάσει 27 λεπτά από τη διακοπή του αγώνα μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο 50′ της αναμέτρησης και ακόμα κανείς παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει βγει στον αγωνιστικό χώρο.

Κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν μείνει στον αγωνιστικό χώρο, κάποιοι έχουν πάει στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Αυτή την ώρα, 21.15, αποχωρούν από τον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Συμπληρώνονται στις 21.20, 40 λεπτά από τη διακοπή. 

Από τα μεγάφωνα στο “Γ. Καραϊσκάκης” μόλις ανακοινώθηκε, 21.30, πως σε δέκα λεπτά θα υπάρξει ενημέρωση για το αν θα συνεχιστεί το ματς ή όχι. 

Παρακαλούμε κάντε υπομονή, προστατέψτε την ομάδα, στα επόμενα 10 λεπτά θα έχουμε περισσότερα νεότερα“.

Ο Παναθηναϊκός, όπως προκύπτε από το ρεπορτάζ στις 21.40, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

Στις 21.45 επέστρεψαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Παναθηναϊκός, μέσω social media, ανακοίνωσε πως μετά από μια ώρα διακοπής παραμένει στα αποδυτήρια.

Στις 21.52 ο διαιτητής του ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, Φάμπιο Μαρέσκα, άναψε το πράσινο φως για να συνεχιστεί ο αγώνας.

Μόνο οι παίκτες του Ολυμπιακού είναι στον αγωνιστικό χώρο. Ούτε οι διαιτητές δεν έχουν κάνει την εμφάνιση τους αυτή τη στιγμή. 

Η απόφαση του γιατρού του αγώνα, εάν ο Χουάνκαρ μπορεί να συνεχίσει, είναι αυτή που θα κρίνει τη συνέχεια του ματς.

Στις 22.00, 75 λεπτά από τη διακοπή της αναμέτρησης, οι παίκτες του Ολυμπιακού εδώ και δέκα λεπτά έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο, όμως δεν έχουν εμφανιστεί εκείνοι του Παναθηναϊκού. 

Οκτώ λεπτά μετά τις 22.00, σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την πλευρά των φιλοξενούμενων, ο Χουάνκαρ δεν μπορεί να συνεχίσει, διότι έχει πρόβλημα στην ακοή.

Στην περίπτωση ωστόσο που ο γιατρός δεν υπογράψει ότι ο παίκτης έχει τραυματιστεί και η ομάδα που ανήκει ο ποδοσφαιριστής αρνηθεί να βγει ν’ αγωνιστεί, τότε κινδυνεύει με βάση τον κανονισμό με αφαίρεση πέντε βαθμών. 

Στις 22.20 γίνεται ξανά γνωστό ότι ο διαιτητής άναψε πράσινο φως για να συνεχιστεί το ντέρμπι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού όμως δεν έχουν επιστρέψει.

Στον Παναθηναϊκό ζητούν εγγράφως τη γνωμάτευση του γιατρού, σύμφωνα με την οποία ο Χουάνκαρ μπορεί να αγωνιστεί κανονικά και αναφέρουν ότι θα κινηθούν νομικά εναντίον του, επειδή άλλαξε την αρχική του γνωμάτευση, υποστηρίζουν.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού περιμένουν στον πάγκο, μιάμιση ώρα διακοπής του αγώνα στο “Γ. Καραϊσκάκης”, μετά τον τραυματισμό του Χουάνκαρ στο 50′ της αναμέτρησης. 

Στις 22.36 ο Παναθηναϊκός δεν έχει επανέλθει στον αγωνιστικό χώρο. Τελευταία εξέλιξη ότι έφτασε τώρα στο γήπεδο το ασθενοφόρο με το οποίο θα μεταφερθεί ο Χουάνκαρ στο νοσοκομείο.

Ο ισπανός θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο Υγεία, για εξετάσεις για τον τραυματισμό του. 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς προηγούμενων ετών η τελική απόφαση για διακοπή η όχι του αγώνα ανήκε αποκλειστικά στο διαιτητή. Κάτι που δεν ισχύει πλέον.

Αυτή την ώρα ο Πασχαλάκης με παίκτες του Ολυμπιακού, τους Γιόβετιτς και Αλεξανδρόπουλο, διασκεδάζουν όσους έχουν απομείνει στις εξέδρες, με εκτελέσεις πέναλτι.

Κάθε λεπτό που περνάει, γίνεται ξεκάθαρο ότι απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συνεχιστεί ο αγώνας.

Καταρχάς, οι ποδοσφαιριστές έχουν να ακούμπήσουν μπάλα σχεδόν δύο ώρες. Που σημαίνει ότι για να συνεχίσουν να παίζουν χρειάζονται τουλάχιστον 20 λεπτά ζέσταμα.

Επίσης, η πλευρά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως δεν είναι διατεθειμένη να βγει στο γήπεδο. Προφανώς η συνέχεια αναμένεται σε διαφορετικά επίπεδα, για την τύχη του αγώνα, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί ακόμα κάτι επίσημα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθούν πρόγραμμα ασκήσεων από τους γυμναστές της ομάδας.

Η μετάδοση της COSMOTE TV για το ντέρμπι έκλεισε.

Ο Κώστας Φορτούνης βγήκε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε νεύμα στον κόσμο ότι το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ