Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακός: Με Τσουκαρίτσκι στα playoffs του Europa League

Ολυμπιακός: Με Τσουκαρίτσκι στα playoffs του Europa League

Ο Ολυμπιακός, εφόσον αποκλείσει τη Γκενκ, που αντιμετωπίζει στον πρώτο αγώνα του Γ’ προκριματικού του Europa League την Πέμπτη (10/8) και εκτός έδρας στις 17/08, στη συνέχεια θα βρεθεί αντιμέτωπος στα Play Offs της διοργάνωσης με τη Τσουκαρίτσκι από τη Σερβία.

Κλήρωση η οποία μπορεί να χαρακτηριστεί καλή, καθώς απέφυγε τον Άγιαξ και την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ, που είναι ασφαλώς πολύ πιο δυνατές ομάδες από την Τσουκαρίτσκι.

Ο Ολυμπιακός θα είναι γηπεδούχος στον πρώτο αγώνα, στις 24 Αυγούστου, και κόντρα στην ομάδα που τερμάτισε στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της χώρας της που όμως δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για τους Ομίλους.

Δεν αποκλείεται ασφαλώς να δούμε διαφορετική ομάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Γκενκ σε σχέση με εκείνη που θα παραταχθεί απέναντι στην Τσουκαρίτσκι, αφού οι “ερυθρόλευκοι” χτίζονται σε καθημερινή βάση.

Είναι σημαντικό ότι οι πειραιώτες δουλεύουν μεθοδικά με τον νέο προπονητή και ένα συγκεκριμένο γκρουπ παικτών στο οποίο προστίθενται οι μεταγραφές, στις θέσεις που υπάρχει ανάγκη.

Η ΑΕΚ είχε σήμερα (7/08) και δεύτερη κλήρωση, καθώς εάν δεν καταφέρει να περάσει τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα κληθεί να αναμετρηθεί με μία εκ των Κοπεγχάγη- Σπάρτα Πράγας, την ηττημένη, στη φάση των Play Offs του Europa League.

Δεν είναι καλή αυτή η κλήρωση για την Ένωση, διότι σε κάθε περίπτωση θα πρόκειται για μία καλή ομάδα, είτε είναι εκείνη από τη Δανία είτε η τσέχικη.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ