Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΟλυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκαν για δεύτερη ημέρα οι προπονήσεις στο Σηκουάνα!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Αναβλήθηκαν για δεύτερη ημέρα οι προπονήσεις στο Σηκουάνα!

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται μόλις στην τρίτη αγωνιστική τους ημέρα, όμως οργανωτικά η μία “γκέλα” διαδέχεται την άλλη! Η συζήτηση για τα μολυσμένα νερά του Σηκουάνα ξεκίνησε πάρα πολύ καιρό πριν, από την πρώτη ημέρα που ανακοινώθηκε ότι θα αποτελέσει μέρος της αγωνιστικής δράσης στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Σε μία όχι και τόσο πειστική επικοινωνιακή απόπειρα η δήμαρχος στο Παρίσι, Αν Ινταλγκό, μία εβδομάδα πριν από την έναρξη, κολύμπησε στον ποταμό, δηλώνοντας ότι κανείς δεν πρόκειται να κινδυνέψει. Η ίδια πάντως φορούσε μία φόρμα που έμοιαζε με…πανοπλία έως το λαιμό…

Πάμε λοιπόν στο σήμερα. Όπου τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα καθώς οι διοργανωτές ακύρωσαν τις προπονήσεις του τριάθλου στο Σηκουάνα για δεύτερη διαδοχική ημέρα!

Ο λόγος που ακυρώθηκαν οι προπονήσεις είναι η μόλυνση των υδάτων στον ποταμό, λόγω της βροχόπτωσης. Οι μετρήσεις που έγιναν στα νερά δεν παρείχαν επαρκείς εγγυήσεις για την υγεία των αθλητών, όπως ανέφεραν σε δήλωσή τους οι υπεύθυνοι του αγωνίσματος και των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο αγώνας του τριάθλου είναι προγραμματισμένος για σήμερα (29/07), όμως κανείς δεν γνωρίζει τι θα συμβεί τελικά. Διότι, εκτός των άλλων, και ο καιρός δεν προσφέρει ίχνος σταθερότητας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ