Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟι Καρτεροί κάνουν σαμποτάζ στον Αλέξη ή ο Τσίπρας στους...Καρτερούς;

Οι Καρτεροί κάνουν σαμποτάζ στον Αλέξη ή ο Τσίπρας στους…Καρτερούς;

Είναι θλιβερό η… πεφωτισμένη αριστερά του Κύρκου και του Παπαγιαννάκη, να έχει πέσει στα χέρια των Καρτερών και των Πολάκηδων. Διότι μπορεί να πήραν την εξουσία, αλλά έχασαν την ψυχή τους. Και αυτό είναι το χειρότερο όλων. Διότι όταν η Αυγή καταντάει από τη μια να δημοσιεύει τις αθλιότητες και τις χυδαιότητες του πρώην (;) aletr ego του Αλέξη Τσίπρα, και από την άλλη να λογοκρίνει τον πρώην πρωθυπουργό, για να μην στενοχωρήσει τον Πολάκη, τότε και ο γιαλός είναι στραβός και η Κουμουνδούρου στραβά αρμενίζει.

Διότι όταν ο Αλέξης Τσίπρας δίνει μια συνέντευξη, για να σηματοδοτήσει την επιλογή του Κόμματός του προς το …κέντρο και τα λουλούδια που έχει μαζέψει γίνονται τσουκνίδες για τον ίδιο, τότε τα πράγματα είναι περισσότερο από επικίνδυνα για τον ίδιο τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Εάν σε αυτό προσθέσεις τον καυγά που έστησε στη Βουλή, ο Σκουρλέτης με τη Γιαννακοπούλου του ΠΑΣΟΚ, φαίνεται ότι οι τάσεις που ενυπάρχουν εντός του ΣΥΡΙΖΑ δείχνουν τα δόντια τους.
Διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Τσίπρας, με τα όποια θετικά και αρνητικά του ότι υιοθετεί τέτοιες χυδαιότητες , όπως αυτές που έγραψε ο Καρτερός και συνυπογράφει ο Πολάκης ή ότι δεν καταλαβαίνει ότι όλα αυτά επί της ουσίας τον σαμποτάρουν και του ανατρέπουν τους σχεδιασμούς, για ανοίγματα σε κεντροαριστερούς ψηφοφόρους.

Εκτός εάν ο κ. Τσίπρας, ετοιμάζεται για το μεγάλο ξεκαθάρισμα, εντός του κόμματος και τους αφήνει να εκτεθούν σε τέτοιο βαθμό, που δεν θα έχουν δρόμο επιστροφής.

Προσωπικά παρακολουθώντας την πολιτική του συμπεριφορά, θα έλεγα ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συνεχίζει να παραμένει άβουλος, στα όσα του στοίχισαν και θα του στοιχίσουν πολιτικά, τόσο στις σχέσεις του με τα άλλα κόμματα όσο και εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πόλωση το κλίμα διχασμού, αλλά και οι τακτικές που οδήγησαν τον κόσμο στις πλατείες, θα πέσουν στο κενό. Ο κόσμος έχει αλλάξει και η τακτική του μυθριδατισμού, δεν πρόκειται να πείσουν την ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς ο Αλέξης Τσίπρας, όσο αφήνει τους Καρτερούς και τους Πολάκηδες, να του διαμορφώνουν το αφήγημα, τόσο θα απομακρύνεται από την προοπτική εξουσίας. Οχι, ότι αυτό είναι απαραίτητα κακό. Ως γνωστόν η φύση απεχθάνεται τα κενά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ