Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΟ Γ. Παπανδρέου οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε νέα νίκη

Ο Γ. Παπανδρέου οδηγεί τη Νέα Δημοκρατία σε νέα νίκη

Ο Γ.Α.Παπανδρέου που είχε εκλεγεί πρωθυπουργός της Ελλάδας με το σύνθημα «λεφτά υπάρχουν» και στη συνέχεια οδήγησε τη χώρα στα Μνημόνια, επιμένει στο σύνθημα του και 12 περίπου χρόνια μετά λέει ξανά την ίδια ατάκα!  

Συγκεκριμένα, σε σχετικές δηλώσεις του ο Γιώργος Παπανδρέου είπε: «Ακριβώς το ίδιο λέω και σήμερα. Λεφτά υπάρχουν. Λεφτά υπάρχουν εάν νοικοκυρέψουμε τη χώρα, εάν χτυπήσουμε τη γραφειοκρατία, εάν χτυπήσουμε τη διαφθορά».

Ο ίδιος σημείωσε: «Είχα πει τότε ότι υπάρχουν συμφέροντα, υπάρχουν κατεστημένα, υπάρχουν κακές, αντιδημοκρατικές και αδιαφανείς λειτουργίες στη χώρα μας, όπου τα λεφτά πέφτουν σε μια μαύρη τρύπα».

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε: «Η κρίση μας φορτώθηκε από την προηγούμενη κυβέρνηση, αυτή μας έφερε στα πρόθυρα της χρεοκοπίας… Αναγκάστηκα να δανειστώ επειδή ήμασταν κοντά στη χρεοκοπία… Ο ΣΥΡΙΖΑ όταν βγήκε κάλυψε τις ευθύνες της δεξιάς»!

Μετά από όλα αυτά που λέει και επαναλαμβάνει, καταλαβαίνει κανείς ότι δεν έχει αλλάξει απόψεις, οι ελπίδες όλων εκείνων που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση, θα πέσουν στο κενό και το μόνο που μπορεί να καταφέρει σε πρώτη φάση, είναι να οδηγήσει ξανά τη Νέα Δημοκρατία με άνεση στη νίκη στις επόμενες εκλογές και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία ξανά!

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ