Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΝτ. Μπακογιάννη: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές- Ο κόσμος θα εμπιστευτεί τον...

Ντ. Μπακογιάννη: Δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές- Ο κόσμος θα εμπιστευτεί τον Κυρ. Μητσοτάκη

Στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών αναφέρθηκε στο MEGA η βουλετής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη υπογραμμίζοντας πως θα γίνουν στην ώρα τους.

«Οι εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους, για να συγκρίνουν οι πολίτες την τετραετία Τσίπρα και την τετραετία Μητσοτάκη, να δει τις διαφορές, να δει την συνολική εικόνα και μετά να πάμε σε εκλογές. Είμαι πεπεισμένη ότι ο λαός θα δώσει την εμπιστοσύνη του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί τα πρώτα 2,5 χρόνια είναι πάντα η εποχή που κάθε κυβέρνηση χτυπιέται αλύπητα», σχολίασε.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις νέες ισορροπίες που φέρνει στα ελληνοτουρκικά η άφιξη των 6 Rafale, επισημαίνοντας πως «τα νέα Rafale μας κάνανε περήφανους. Δεν ξέρω έναν Έλληνα που να μην ένιωσε μεγάλη ασφάλεια και υπερηφάνεια. Είναι, όπως λένε και οι Αγγλοσάξωνες, game changer. Δίνουν υπεροπλία στο Αιγαίο και είναι αεροπλάνα που έχουν προβληματίσει πολύ την Τουρκία, που περνά δύσκολη φάση, πέραν της οικονομίας της, λόγω του εμπάργκο των Αμερικανών κι έχουν ελλείψεις σε ανταλλακτικά και σε πιλότους, μετά από εκκαθαρίσεις στην τουρκική Πολεμική Αεροπορία».

Τέλος, η κα Μπακογιάννη τοποθετήθηκε και σχετικά με τις υποθέσεις βιασμών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κι έχουν σοκάρει το πανελλήνιο τις τελευταίες ημέρες.

«Είχαμε πάρα πολλά χρόνια πολλές τέτοιες περιπτώσεις, που δυστυχώς δεν έβλεπαν το φως της δημοσιότητας. Δυστυχώς υπήρχε η αντίληψη ότι εμείς οι γυναίκες φταίμε. Η κοινωνία έχει αλλάξει, αυτή την επιχειρηματολογία δεν τη δέχεται και προσαρμόστηκε το πολιτικό σύστημα και το νομικό πλαίσιο», είπε.

«Η κοινωνία εκπαιδεύεται να υποδέχεται τα θύματα, κάτι που δεν ήταν αυτονόητο. Η ιστορία του #MeToo οδήγησε τις γυναίκες να μιλήσουν και να καταγγείλουν. Είναι τεράστια η αλλαγή κι αυτό είναι το καλό που βγήκε από αυτή την υπόθεση. Εμείς οι μανάδες που μεγαλώνουμε γιους θα πρέπει από την αρχή, από τότε που είναι πολύ μικρά, να τους μάθουμε τον σεβασμό και την τιμή στη γυναίκα. Τον σεβασμό στη γυναίκα είναι κάτι που πρέπει να μάθεις εγκαίρως για να μην έχουμε την ευθύνη ότι μεγαλώσαμε έναν ψευτονταή».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ