Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από Ι.Χ στα Άνω Πατήσια

Νεκρό 4χρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από Ι.Χ στα Άνω Πατήσια

Έχασε τη μάχη για τη ζωή το τετράχρονο αγοράκι που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο απόψε στα Πατήσια. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Τροχαία, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το παιδάκι βρέθηκε στη μέση του δρόμου, στην οδό Ταϋγέτου με αποτέλεσμα να παρασυρθεί από διερχόμενο όχημα.

Αμέσως μετά το αγοράκι διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Παίδων» με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να το κρατήσουν στη ζωή το τετράχρονο αγοράκι δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματά του.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μόλις τεσσάρων ετων παιδάκι διέφυγε από την προσοχή των γονέων του και έτρεξε να περάσει απέναντι. Ο οδηγός διερχόμενου οχήματος δεν πρόλαβε να φρενάρει με αποτέλεσμα το παιδάκι να βρεθεί ξαφνικά κάτω από τις ροδες του αυτοκινήτου.

Παρόλο που σε ελάχιστα λεπτά έφθασε και ασθενόφορο με γιατρό το παιδί ήταν χωρίς τις αισθήσεις του και αιμορραγούσε ενώ έφτασε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του. Έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Το παιδί, απεγκλώβισε ο πατέρας του. Ο οδηγός συνελήφθη από την αστυνομία με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ