Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΝα τους καλέσει ο εισαγγελέας εδώ και τώρα

Να τους καλέσει ο εισαγγελέας εδώ και τώρα

Πραγματικά τα όσα αποκάλυψαν οι συνδικαλιστές για τις…VIP ΜΕΘ προκαλούν ανατριχίλα. Γιατί είναι αδιανόητο κάποια παιδιά να είναι ενός…ανώτερου θεού και κάποια άλλα να είναι παραπαίδια.

Διότι δεν κομίζει κανείς γλαύκα εις τας Αθήνας, λέγοντας ότι ήταν διαχρονικό ρουσφέτι να βρει κάποιος ΜΕΘ, αλλά άλλο αυτό και άλλο μέσα στην πανδημία να κρατά η όποια κυβέρνηση κρεβάτια μήπως τα χρειαστούν επώνυμοι!

Κάτι τέτοιο όχι παράνομο είναι, απλά εγκληματικό. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση ότι η κυβέρνηση έδειξε χαλαρά ανακλαστικά, αλλά κυρίως γιατί δεν υπήρξε άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης για να φωτιστεί αυτή η υπόθεση.

Διότι το χειρότερο από όλα σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή της πανδημίας να μπούμε σε λογική διαχωρισμού πολιτών για το ποιοι θα μπουν στις ΜΕΘ, με βάση το εισόδημα, την τάξη, το επάγγελμα και την “επωνυμία” του ασθενούς.

Ο εισαγγελέας έπρεπε να έχει ήδη καλέσει τους καταγγέλοντες, ώστε να δώσουν ονόματα και διευθύνσεις.

Εδώ μιλάμε για τη ζωή και το θάνατο. Δεν είναι θέμα χρημάτων. Η λοιπόν οι συνδικαλιστές λένε ψέμματα άρα πρέπει να υποστούν κυρώσεις ή οι γιατροί και η κυβέρνηση παρανομούν και πρέπει να υποστούν τιμωρία.

Τα άλλα όλα είναι περιττά. Για αυτό και ο εισαγγελέας πρέπει να ψάξει όχι μόνο τους επώνυμους, αλλά όλους μα όλους που έχουν νοσηλευτεί στις ΜΕΘ. Να μάθουμε δηλαδή εάν πειράζονται οι …λίστες αναμονής για Μητροπολίτες, πολιτικούς, συνδικαλιστές, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες κλπ

Να βγουν όλα στο φως. Τα όλα άλλα είναι αθλιότητες. Διότι ο συνδικαλισμός και η αντιπολίτευση έχουν όριο. Και πολύ καλά έκανε ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και αντέδρασε με σκληρό τρόπο.

Ούτε οι απόψεις βρείτε μου έναν επώνυμο εκτός ΜΕΘ. Αυτές οι θέσεις είναι χειρότερες καθώς δημιουργούν αυτοματισμό στην κοινωνία.

Οι …κωλοτούμπες που επιχειρούν τώρα για να γλυτώσουν τις κυρώσεις από τη δικαιοσύνη δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι για κανέναν. Η τιμωρία πρέπει να είναι παραδειγματική. Νισάφι πια.

Διότι εκτός αν από VIP ΜΕΘ υπάρχουν και VIP εξαιρέσεις…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ