Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΝέο βίντεο από το μοιραίο βράδυ στη Βούλα

Νέο βίντεο από το μοιραίο βράδυ στη Βούλα

Είναι ένα από τα πρώτα βίντεο που τραβήχτηκαν τη νύχτα της τραγωδίας, όταν ο θόρυβος του δυστυχήματος ξεσήκωσε την περιοχή. Η ανάφλεξη της Ferrari, ο απεγκλωβισμό του Τζώρτζη Μονογυιού και της συζύγου του, Αθηνάς Κοντοπάνου και οι απεγνωσμένες προσπάθειες φίλων του ζευγαριού και περαστικών να τους κρατήσουν στη ζωή.
Πρόκειται για βίντεο που παρουσίασε το MEGATV από το δυστύχημα με τη Ferrari στη Βούλα.

Στα δεξιά φαίνονται οι απέλπιδες προσπάθειες που κάνει φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού να τον επαναφέρει. Ο άνθρωπος που λίγο νωρίτερα αψήφησε τον κίνδυνο και κατάφερε να τον απεγκλωβίσει από την φλεγόμενη Ferrari, προσπαθεί να εξαντλήσει κάθε περιθώριο μέχρι να φτάσει ασθενοφόρο.

Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Στο σημείο φτάνουν αστυνομικοί και λίγο αργότερα πυροσβέστες που σβήνουν τη φωτιά στη Ferrari.

Οι εκρήξεις συνεχίζονται και οι φίλοι του Τζώρτζη Μονογυιού παραμένουν σε κατάσταση σοκ.

Από τη μια στιγμή στην άλλη, σε μια μέρα που όλα έδειχναν ότι θα ήταν χαράς για την αγορά της πανάκριβης Ferrari που ήθελε, ο 42χρονος επιχειρηματίας ξεψύχησε.

Εκείνη τη μαύρη Πέμπτη ο έλεγχος χάθηκε επειδή όπως έδειξαν οι αναλύσεις των ειδικών, τα συστήματα ασφαλείας της Ferrari ήταν απενεργοποιημένα και ο 42χρονος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ