Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΝέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Νέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών από τον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Την επιχειρηματική του δραστηριότητα επεκτείνει ο Όμιλος ANTENNA συστήνοντας μια νέα εταιρία παραγωγής και διανομής ταινιών με στόχο τη δημιουργία και διάθεση συναρπαστικού περιεχομένου στη μεγάλη οθόνη στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Όμιλος ANTENNA, δύο χρόνια μετά την απόκτηση και αναβάθμιση του μεγαλύτερου και πιο σύγχρονου δικτύου multiplex κινηματογραφικών αιθουσών στην Ελλάδα, της Village Roadshow, αναπτύσσει περαιτέρω την ελληνική κινηματογραφική αγορά μέσω της νέας εταιρίας, αποστολή της οποίας είναι η παραγωγή και διανομή ταινιών, που εμπνέουν και ψυχαγωγούν το κοινό. Η νέα εταιρία θα προσφέρει υπηρεσίες παραγωγής, αλλά και εκτέλεσης παραγωγής ταινιών συνεργαζόμενη με δημιουργούς και καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στον τομέα της διανομής, αξιοποιώντας την υψηλή τεχνογνωσία, που ήδη κατέχουν τα στελέχη της Village Roadshow, η νέα εταιρία θα σχεδιάσει ένα ευρύτατο δίκτυο διανομής περιεχομένου, διασφαλίζοντας έτσι την ολοκληρωμένη προώθηση των έργων.

Ο Όμιλος ANTENNA τοποθετεί επικεφαλής της νεοσύστατης εταιρίας τον βραβευμένο, με Όσκαρ και BAFTA, παραγωγό Gareth Ellis-Unwin και τον καλωσορίζει θερμά στο δυναμικό του. Επικεφαλής του τμήματος διανομής αναλαμβάνει ο ‘Ακης Βοΐλας, Head of Development αναλαμβάνει η Δήμητρα Κωστοπούλου ενώ Head of Marketing και Publicity αναλαμβάνει ο Ανδρέας Αλυσανδράτος.

Σημειώνεται ότι οι πρώτες ταινίες παραγωγής και διανομής είναι, ήδη, σε στάδιο ανάπτυξης και αναμένονται σύντομα στους κινηματογράφους.

Ο Γιάννης Παπαχρήστου, CEO Antenna Group Ελλάδος, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά, καλωσορίζω στο δυναμικό του Ομίλου τον Gareth Ellis-Unwin, που με το έργο του έχει σφραγίσει την παγκόσμια βιομηχανία θεάματος. Με τη βαθιά γνώση, τη σημαντική εμπειρία και το δημιουργικό του πνεύμα θα συμβάλλει δυναμικά στην ανάπτυξη της νέας εταιρείας. Έχοντας στη φαρέτρα μας όλα τα απαραίτητα εφόδια, στοχεύουμε στη δημιουργία μιας νέας κινηματογραφικής στέγης, η οποία αγγίζει όλους τους δημιουργούς και όλα τα στάδια παραγωγής και διανομής νέων ταινιών».

O Gareth Ellis-Unwin δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να αναλάβω τον ρόλο του Επικεφαλής Παραγωγής και Διανομής στην Village Roadshow. Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ μάς δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε νέες και συναρπαστικές ιστορίες για την ελληνική αγορά, αλλά και να διαμορφώσουμε ένα νέο τοπίο στην κινηματογραφική παραγωγή. Ανυπομονώ να συνεργαστώ στην Ελλάδα με δημιουργούς και κινηματογραφιστές, που διαθέτουν εξαιρετικό ταλέντο και να δω τους πρώτους τίτλους ταινιών να ζωντανεύουν στη μεγάλη οθόνη».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ