Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΜίλτος Τεντόγλου: "Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, όμως ήθελα κάτι παραπάνω!"

Μίλτος Τεντόγλου: “Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, όμως ήθελα κάτι παραπάνω!”

Ο απολαυστικός Μίλτος Τεντόγλου, για ακόμη μία φορά μίλησε μετά την τεράστια επιτυχία με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, απολύτως ήρεμος και χαλαρός!

“Χαίρομαι πάρα πολύ γι΄αυτό που κατάφερα. Ήθελα κάτι παραπάνω ως επίδοση. Κάτι μου έλειπε. Το πέμπτο άλμα ήταν πάρα πολύ καλό με πάτημα πίσω. Θα πήγαινε για πολύ ψηλά. Δεν έκατσε. Άλλαζε ο αέρας συνέχεια. Ήταν δύσκολος αγώνας. Είμαι πολύ χαρούμενος φυσικά, απλά ήθελα για εμένα μία καλύτερη επίδοση.

Μου έβαλε πίεση το 8.34 του Φουρλάνι και απάντησα αμέσως. Το ίδιο μου προκάλεσε και ο Πίνοκ. Ξέρω πόσο καλός αθλητής είναι και θα μπορούσε να κάνει κάτι καλό. Είχα καλά άλματα βέβαια και είχα σταθερότητα.

Σίγουρα μου λέει πολλά αυτό που κατάφερα. Για εμένα οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι και θέμα τύχης. Πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός. Είναι μία φορά στα τέσσερα χρόνια. Υπάρχουν αθλητές που έχουν κερδίσει παγκόσμια πρωταθλήματα, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο, αλλά δεν τα κατάφεραν σε Ολυμπιακούς. Μου άρεσε που έκανα καλύτερη επίδοση και από το Τόκιο.

Έχω το δικό μου τρόπο. Είμαι ήσυχος, δεν κάνω πολλά πριν τον αγώνα. Σκέφτομαι τα πάντα. Το χειρότερο δυνατό, για να τα περιμένω όλα. Είπα στον Πομάσκι “δεν ήμουνα καλός”. Κάθε στάδιο, κάθε αγώνας, κάθε ημέρα είναι διαφορετική. Το 8.48 είναι για εμένα οκ.

Ευχαριστώ, έβλεπα πολλά μηνύματα όλες αυτές τις μέρες. Ελπίζω να σας έκανα υπερήφανους. Να χαμογελάτε”.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ