Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΣυνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου- Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό

Συνελήφθη ο δολοφόνος του 19χρονου- Πρόκειται για 23χρονο Αλβανό

Ένας νεαρός συνελήφθη για εμπλοκή στη δολοφονική επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 19χρονο, τα ξημερώματα της Τρίτης, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πηγές που παρακολουθούν την εξέλιξη των ερευνών, πρόκειται για 23χρονο, με αλβανική καταγωγή, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης ενός εκ των δύο αυτοκίνητων στα οποία επέβαιναν οι δράστες του αιματηρού επεισοδίου. Δεν έχει έχει διευκρινιστεί ακόμη η συμμετοχή του στο συμβάν, αλλά φαίνεται να βρισκόταν στο σημείο.

Ο 23χρονος είχε προσαχθεί, χθες το βράδυ, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης. Αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. 

Με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ενημέρωσε πως επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στον οποίον γνωστοποίησε ότι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας συνελλήθη κοντά στο γήπεδο Χαριλάου του Άρη Θεσσαλονίκης. «Η Ελληνική Αστυνομία και σε αυτή την περίπτωση πράττει το καθήκον της» γνωστοποιεί ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Εν τω μεταξύ, σε κλίμα οδύνης κηδεύτηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι στον Ι. Ν. Αγίου Αθανασίου στη Βέροια ο 19χρονος Αλκιβιάδης Καμπανός, ο οποίος άφησε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας την τελευταία του πνοή στην οδό Γαζή στη περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επίθεση με μαχαίρι.

Δάκρυα στα μάτια, θλίψη και σπαραγμός κυριάρχησαν στο τελευταίο αντίο του Άλκη. Συγγενείς, φίλοι και οπαδοί του Άρη έσπευσαν στο σημείο για να χαιρετήσουν για μία τελευταία φορά τον 19χρονο. «Καλή αντάμωση να έχουμε αγόρι μου, καλή αντάμωση» έλεγαν συγγενείς του, ενώ ο πατέρας του αγοριού σπαράζοντας στο κλάμα φώναζε: «Αφήστε με! Αφήστε με να πάω μαζί του».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ