Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΜάντσεστερ Γιουνάϊτεντ χωρίς προσωπικότητα

Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ χωρίς προσωπικότητα

Εντάξει, το έχουμε εμπεδώσει, ο Ραλφ Ράνγκνικ δεν μπορεί να βρει τα πατήματά του με τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, όσο κι αν το προσπαθεί. Η σημερινή (12/02) εντός έδρας ισοπαλία, 1-1, κόντρα στη Σαουθάμπτον επιβεβαίωσε ξανά το ελλειματικό μέγεθος στην προσωπικότητα της ομάδας.

Καταλαβαίνω από την άλλη και τον Κριστιάνο, ο οποίος στα μέσα του Ιανουαρίου, μιλώντας στο βρετανικό δίκτυο Skysports, υποστήριξε πως ο προπονητής του κάνει δουλειά, όμως χρειάζεται χρόνο.

Προσπάθησε να κρατήσει τα μπόσικα ο Πορτογάλος και σωστά κάνει, καθώς όταν πάει να βουλιάξει το καράβι ο καπετάνιος πρέπει να βγαίνει μπροστά. Στη Γιουνάϊτεντ αυτός δεν είναι ο Ράνγκνικ. Ο Ρονάλντο είναι… 

Όμως αυτή ήταν η πέμπτη ισοπαλία στη «νέα εποχή Ράνκνγικ», η δεύτερη διαδοχική κόντρα σε μικρομεσαίο αντίπαλο και το έκτο παιχνίδι για τον Ρονάλντο χωρίς γκολ.

Που σημαίνει ότι η ομάδα βρίσκεται στην 5η θέση με 40 βαθμούς, αλλά και δύο αγώνες περισσότερους από την Άρσεναλ, που έχει 39…

Ένας τεράστιος παίκτης του παρελθόντος από την άλλη, ο Τέντι Σέρινγχαμ, μόλις λίγες ώρες νωρίτερα από την σημερινή νέα γκέλα, είχε δηλώσει :

«Στην ουσία, το πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η πρόσληψη του Ραλφ Ράνγκνικ, ενός ακόμα υπηρεσιακού προπονητή. Μου φαίνεται τελείως παράλογη επιλογή. Η Γιουνάιτεντ είχε υπηρεσιακό προπονητή, τον Μάικλ Κάρικ, τον οποίο έδιωξαν για να φέρουν έναν άλλον υπηρεσιακό. Όλο αυτό φέρνει ένα αίσθημα αβεβαιότητας στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να αποδίδουν συνεχώς στο υψηλότερο επίπεδο».

Δεν έχει λόγο να μασήσει τα λόγια του ο Σέρινγχαμ. Είπε μάλιστα με ευστοχία :

«Με τέτοια ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια, ακόμα μία σεζόν θα πάει χαμένη. Μία απλή αλλαγή συστήματος, ή μία επιλογή να αφήσεις εκτός κάποιους παίκτες λόγω ροτέισον, αρκεί για να έχεις μια δυσαρεστημένη ομάδα. Αν ο Ράνγκνικ αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν και έρθει κάποιος σαν τον Ποτσετίνο, αλλάζεις εντελώς τη φιλοσοφία της ομάδας. Έτσι, θα χαθεί και η επόμενη σεζόν, με τον νέο προπονητή να φέρνει μεγάλες αλλαγές».

Συγκεκριμένες κουβέντες, που δεν υπολογίζουν οι διοικούντες την ομάδα. Μετά από κάποιο σημείο αρχίζει να προβληματίζει η συνεχιζόμενη αδιαφορία τους…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ