Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΚασάτκινα - Σάκκαρη 0-2: Η Μαρία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Berlin Open

Κασάτκινα – Σάκκαρη 0-2: Η Μαρία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Berlin Open

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την ασταμάτητη πορεία της στο τουρνουά του Βερολίνου, επικρατώντας 2-0 σετ της Ντάρια Κασάτκινα, με 6-0 και 6-3 στα games. Με αυτή τη νίκη πέρασε στα ημιτελικά, για την πρώτη της εμφάνιση σε τετράδα τουρνουά με επιφάνεια με χόρτο και έδειξε, ενόψει Wimbledon, ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.

Το Νο6 της Παγκόσμιας κατάταξης έσπασε παράλληλα και την κακή παράδοση που είχε απέναντι στη Ρωσίδα η οποία είχε επικρατήσει και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Η Σάκκαρη ήταν απολαυστική στο πρώτο σετ. Με σταθερό και διαβασμένο παιχνίδι κυριάρχησε πάνω στο κορτ απέναντι στην Κασάτκινα, η οποία από την πλευρά της δοκίμασε αρκετά πράγματα δίχως αποτέλεσμα.

Το 6-0 αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο τη διαφορά που είχαν οι δύο αθλήτριες με την ελληνίδα να μην αφήνει περιθώρια αντίδρασης.

Η Σάκκαρη άρχισε το δεύτερο σετ με ένα ακόμα break, όμως η Κασάτκινα απάντησε με το ίδιο νόμισμα κατακτώντας το πρώτο game στο ματς. Η Σακ απάντησε όμως κι εκείνη με break back και στη συνέχεια κράτησε το σερβίς της, για να προηγηθεί 3-1.

Το ίδιο έπραξε και η Κασάτκινα για το 3-2, ενώ από εκεί και μετά είχαμε ένα αλλοπρόσαλλο ματς με διαδοχικά breaks. Πρώτα το έκανε η Ρωσίδα για να φέρει το σετ στα ίσα και αμέσως μετά η Σάκκαρη με break back έφτασε στο 4-3.

Τα επόμενα δύο games κατέληξαν όμως στα χέρια της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, η οποία σφράγισε την πρόκριση στα ημιτελικά.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ