Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣΚαι Εγώ Jet, Και Συ Jet– Ανακαλύψτε τις Κυκλάδες με την SEAJETS!

Και Εγώ Jet, Και Συ Jet– Ανακαλύψτε τις Κυκλάδες με την SEAJETS!

Το καλοκαίρι είναι εδώ! Κάθε μέρα του ελληνικού καλοκαιριού μοιάζει με γιορτή! H Ελλάδα γιορτάζει το καλοκαίρι από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο. Φιλόξενη, λαμπερή, πολύχρωμη, προσφέρει τους αμύθητους θησαυρούς της σε όλους.

Οι διακοπές στην Ελλάδα σημαίνουν θάλασσα, νυχτερινή ζωή, διασκέδαση και χαμόγελα. Την περίοδο που διανύουμε η μετακίνηση με πλοίο για τις καλοκαιρινές διακοπές είναι must, καθώς το πλοίο είναι αυτό που φέρνει κάποιον πιο κοντά στη θάλασσα, αλλά και στον αγαπημένο του προορισμό, ώστε να περάσει μερικές μέρες ξεγνοιασιάς, μακριά από την καθημερινότητα και το άγχος.

Δεν μπορείς να αποφασίσεις που θα πας διακοπές φέτος; Έχουμε να σου προτείνουμε ιδανικούς προορισμούς.

Διακοπές στην Πάρο από 59,70 €

Η Πάρος είναι το τέταρτο μεγαλύτερο νησί στις Κυκλάδες και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Αιγαίο. Το νησί φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες, τα πανέμορφα χωριά με τα γραφικά σοκάκια και την έντονη νυχτερινή ζωή του. Είναι ένα νησί που συνδυάζει την παράδοση και την μοντέρνα ζωή της Ελλάδας. Χαρακτηριστικό του νησιού είναι πως ότι τύπος ταξιδιώτη κι αν είσαι θα βρεις σίγουρα κάτι να κάνεις. Από τα παραδοσιακά χωριουδάκια της, τα γραφικά στενάκια, τα ιστορικά της κτήρια αλλά και τη νυχτερινή ζωή της, η Πάρος έχει κάτι να σου δώσει.

Διακοπές στη Μύκονο

Η Μύκονος είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελλάδα. Η ζωντανή ατμόσφαιρα του νησιού θα σε γοητεύσει από την πρώτη στιγμή, όπως και οι μαγευτικές παραλίες του. Αγαπημένη των Ελλήνων και ξένων celebrities, η Μύκονος προσφέρεται για πολυτελείς διακοπές και ατελείωτα πάρτι.

Ωστόσο, η Μύκονος δεν είναι μόνο το νησί της διασκέδασης. Έχει και πολλά αξιοθέατα και γραφικούς οικισμούς που προτείνουμε να εξερευνήσεις. Επιπλέον, το νησί προσφέρεται για πιο χαλαρές αλλά και οικογενειακές διακοπές, καθώς προσφέρει πολλές επιλογές σε παραλίες, διαμονή και δραστηριότητες.

Διακοπές στη Τήνο

Η Τήνος που αν και έχει θρησκευτική φήμη, θα σε καταπλήξει με τις φανταστικές της παραλίες και τα ορεινά τοπία. Στην πασίγνωστη, για τους λάτρεις του σπορ, Κολυμπήθρα, το surf έχει την τιμητική του. Η παραλία με την πλατιά αμμουδιά είναι εκτεθειμένη στους δυνατούς ανέμους, οπότε ετοιμάσου για ατελείωτα άλματα στο νερό.

Διακοπές στην Άνδρο

Σε απόσταση αναπνοής από το λιμάνι της Ραφήνας θα βρεις την Άνδρο. Σε μόλις μία ώρα περίπου μπορείς να βρίσκεσαι στο δεύτερο μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Η Άνδρος δεν μοιάζει καθόλου με τα υπόλοιπα Κυκλαδονήσια. Έχει μια υπέροχη φυσική ομορφιά, με πολύ πράσινο, τρεχούμενα νερά, πηγές, καταρράκτες και βουνά, και όλα αυτά σε συνδυασμό με τον Κυκλαδίτικο αέρα σου προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.

Διακοπές στη Νάξο

Η Νάξος είναι ένας προορισμός που ενδείκνυται για όσους θέλουν να συνδυάσουν ξεκούραστες διακοπές με πολλές δραστηριότητες και βραδινή διασκέδαση. Χάρη στη μακρά ιστορία και τη γεωμορφολογία του νησιού, η Νάξος προσφέρει αναρίθμητες επιλογές στους επισκέπτες: πανέμορφα γραφικά ορεινά χωριά, υπέροχες παραλίες, εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και αρχαιολογικά μνημεία, θαλάσσια σπορ, εστιατόρια και εκλεκτά τοπικά προϊόντα!

Τι κοινό έχουν αυτά νησιά;
Κι αν αναρωτιέστε τι κοινό έχουν μεταξύ τους αυτά τα νησιά, η απάντηση είναι ότι και σε όλα αυτά μπορείτε να ταξιδέψετε με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια με το CHAMPION JET 1, τον πρωταθλητή του Αιγαίου.

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως,  εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Ταξιδεύοντας με τον πρωταθλητή του Αιγαίου

Καθημερινά από Πειραιά στις 7:00 προς:

  • Πάρο σε 2.50’ από 59,70 €
  • Μύκονο σε 3.45’
  • Τήνο σε 4.15’

Καθημερινά από Ραφήνα στις 14:30 προς:

  • Άνδρο σε 1.05’
  • Τήνος σε 2.00’
  • Μύκονο σε 2.25’
  • Νάξο σε 3.20’
  • Πάρο σε 4.05’

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

  • www.seajets.com
  • 210 710 7 710
  • Στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα
spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ