Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΘύελλα αντιδράσεων κατά Βασιλείου σε σχόλιο για βιασμό 24χρονης

Θύελλα αντιδράσεων κατά Βασιλείου σε σχόλιο για βιασμό 24χρονης

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο της Ανδρούλλας Βασιλείου στο διαδίκτυο, αναφορικά με την καταγγελία για βιασμό 24χρονης από επιχειρηματία σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη.

Η Ανδρούλλα Βασιλείου σε ανάρτησή της στο Twitter έγραψε, «και πως βρέθηκε στη σουίτα του ξενοδοχείου η 24χρονη? Θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει όλα τα γεγονότα προτού βγάλει συμπέρασμα». Όπως ήταν αναμενόμενο το εν λόγω σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από χρήστες του διαδικτύου, που έκαναν λόγο για άστοχο σχόλιο.

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε η Ανδρούλλα Βασιλείου, επανήλθε με δυο νέες αναρτήσεις, εκ των οποίων στη μια, απολογήθηκε για την πρώτη της ανάρτηση.

Συγκεκριμένα η κ. Βασιλείου έγραψε, «Απολογούμαι αν με την ανάρτηση μου έδωσα την εντύπωση ότι ήθελα να κατηγορήσω το θύμα. Κάθε άλλο. Ως μητέρα ανησυχώ για τα νέα κορίτσια που πιθανόν πέφτουν θύματα επιτήδειων που τα παρασύρουν», ενώ στη δεύτερη ανάρτησή της έγραψε «Εσείς όλοι που με καταδικάζετε έχετε διαβάσει τη συνέχεια το πρώτου tweet ή δε σας ενδιαφέρει;».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ