Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΘα κόψεις από τη λίστα και τον Τσίπρα, Αλέξη;

Θα κόψεις από τη λίστα και τον Τσίπρα, Αλέξη;

Τελικά ο Αλέξης Τσίπρας, δεν θα σταματήσει να μας εκπλήσσει, ποτέ. Σήμερα δεν θα ασχοληθώ, με τα όσα μίζερα έπραξε ο ίδιος και το κόμμα του. για την υπόθεση των Rafale, θα τους κρίνουν οι πολίτες και η ιστορία.

Θα αναφερθώ όμως στις… Πρωτοποριακές κατά ΣΥΡΙΖΑ αλλαγές που ετοιμάζει για το Συνέδριο του κόμματός του, που παρά τα όσα έλεγαν ότι δεν θα το μεταφέρουν από πλευράς ημερομηνίας το μεταφέρουν. Διότι ο κ. Τσίπρας και οι πολιτικοί κολαούζοι του, όταν ανακαλύψαμε την υποκρισία του, ότι την ώρα που ζητούσε εκλογές εδώ και τώρα ακύρωνε το Συνέδριό του και το πήγαινε πιο πίσω, είχαν επιχειρήσει να μας διαψεύσουν.

Ο…πρωτοπόρος κ. Τσίπρας, αποφάσισε να προτείνει εκλογή αρχηγού από τη βάση. Είναι δε τόσο πρωτοπόρος που το κάνει τρίτος και…καταϊδρωμένος και αφού πρώτα για καιρό εξέθετε τα στελέχη του, τα οποία έβγαζε να λένε ότι η ποιοτική διαφορά της Αριστεράς και του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δεν εκλέγει το αρχηγό του από τυχαίους που γράφονται μόνο για να ψηφίσουν στις εσωκομματικές εκλογές.

Ενα ακόμη σημείο αφορά τον ορισμό θητειών για τους βουλευτές του. Γιατί εδώ είναι η μεγάλη απάτη. Ρωτάμε λοιπόν τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

Από πότε θα ισχύει αυτή η διάταξη. Από τις ερχόμενες εκλογές; Δηλαδή θα κόψεις νυν βουλευτές που θα έχουν τρείς θητείες, ή δώδεκα χρόνια συνεχόμενα;

Γιατί κάποια πουλάκια συριζέικα, μου ψιθύρισαν, ότι και εδώ εφαρμόζεις πάλι κομπίνα.

Διότι το κόψιμο δεν θα έχει αναδρομική ισχύ από ότι μου είπαν. Διότι δεν τολμάς να εφαρμόσεις αυτήν την απόφαση (εάν περάσει στο Συνέδριο) άμεσα, καθώς ούτε και εσύ θα μπορούσες να είσαι υποψήφιος!

Ποιον λοιπόν κοροιδεύεις ειλικρινά, δεν ξέρω, αλλά φαίνεται ότι κάποια …χούγια δεν φεύγουν εύκολα.

Τώρα εάν ο περιορισμός ισχύει για από εδώ και μπρος για ποια ανανέωση και επαναστατική κίνηση μιλάς. Για αυτή που θα γίνει το 2034!

Λες και θα είσαι τότε αρχηγός για να τα εφαρμόσεις; Αυτά είναι κουτοπονηριές. Μου θυμίζουν Διότι όλα αυτά μου θυμίζουν σκίσιμο Μνημονίων και Πρόγραμμα Θεσσαλονίκης. Ρωτάμε λοιπόν, αν μας επιτρέπεις σύντροφε Αλέξη. Πότε θα εφαρμοστεί αυτό το σχέδιο στις επόμενες εκλογές;

Θα κόψεις ας πούμε τον Τσακαλώτο και το Δραγασάκη;

Τον Ραγκούση και την Μαριλίζα;

Θα κόψει ο Αλέξης τον Τσίπρα;

Εαν όλα αυτά θα ισχύσουν το 2034, καλή ψυχή σύντροφε…

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ