Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΗ Κατ. Παπακώστα στο 6ο Συνέδριο Διαφορετικότητας στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Η Κατ. Παπακώστα στο 6ο Συνέδριο Διαφορετικότητας στις Ελληνικές Επιχειρήσεις

Τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζει τόσο για την κοινωνική συνοχή, όσο και για την οικονομική ανάπτυξη, η ίση μεταχείριση στην αγορά εργασίας, αναφέρθηκε η υφυπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Κατερίνα Παπακώστα, στο 6ο Συνέδριο για τη διαφορετικότητα στις ελληνικές επιχειρήσεις, που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η κ. Παπακώστα τόνισε ότι «η παρούσα ελληνική κυβέρνηση “αγκάλιασε” εξαρχής το διαφορετικό, όχι μόνο λαμβάνοντας μέτρα για την εξάλειψη των διακρίσεων και την ισότιμη πρόσβαση όλων ανεξαιρέτως των πολιτών στην κοινωνική και οικονομική ζωή, αλλά εκπονώντας μια συνολική στρατηγική που στόχο έχει να αναμορφώσει άρδην το τοπίο των διακρίσεων στη χώρα μας, με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία και την οικονομία».

Συμπλήρωσε δε ότι «με αμείωτη ένταση θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε και να προάγουμε πολιτικές και δράσεις που θα εξασφαλίζουν τα δικαιώματα όλων των πολιτών και θα διασφαλίζουν την ισότητα παντού, διαμορφώνοντας και αλλάζοντας συνειδήσεις μέχρι ολόκληρη η κοινωνία να κάνει κτήμα της, πως η διαφορετικότητα δεν χωρίζει ούτε διαφοροποιεί, αλλά ολοκληρώνει… Μέχρι να μην γίνεται πλέον αντιληπτή ως απειλή, αλλά ως θεμέλιο ενότητας, ισχύος και ανάπτυξης».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ