Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΟΙΚΟΝΟΜΙΑΕπίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Ζάκυνθο για την Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή...

Επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στη Ζάκυνθο για την Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη

Στη Ζάκυνθο βρίσκονται κυβερνητικά στελέχη προκειμένου να παρουσιάσουν την Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη, με το σύνθημα «Συζητάμε, Αποφασίζουμε, Προχωράμε, ΜΑΖΙ για την Ζάκυνθο».

Τα κυβερνητικά στελέχη που βρίσκονται στο νησί των Επτανήσων είναι ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Θανάσης Κοντογεώργης, ο υφυπουργός Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Χρήστος Κέλλας, καθώς και οι γενικοί γραμματείς, Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης και Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων Μανώλης Γραφάκος, ο πρόεδρος της ΕΥΔΑΠ Γεώργιος Στεργίου κα. Το κυβερνητικό κλιμάκιο συνοδεύει ο τοπικός βουλευτής της ΝΔ, Διονύσης Ακτύπης.

Από τις 11 το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη προκειμένου να συζητηθούν με φορείς του νησιού τα προβλήματα του νησιού και να παρουσιαστούν οι κυβερνητικές δράσεις.

Ο υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης μετέβη νωρίτερα στο δημαρχείο Ζακύνθου, όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο, Γιώργο Στασινόπουλο και μαζί επισκέφθηκαν υπηρεσίες του δήμου, μεταξύ των οποίων και τα ανακαινισμένα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.). Μετά τη σύσκεψη ο υφυπουργός θα συναντηθεί με τον περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ιωάννη Τρεπεκλή, καθώς και τον αντιπεριφερειάρχη Κωνσταντίνο Καποδίστρια. Στη συνέχεια θα μεταβεί στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, η αναβάθμιση του οποίου χρηματοδοτείται από το υπουργείο Εσωτερικών.

Νωρίτερα το πρωί, ο κ. Σπανάκης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Ζακύνθου και Στροφάδων Νήσων, Διονύσιο.

Το απόγευμα στις 6.30 θα παραβρεθεί σε συνάντηση στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Ζακύνθου, στη Λέσχη «ο Ζάκυνθος», και θα έχει την ευκαιρία να σχολιάσουν την επικαιρότητα αλλά και να μιλήσουν για τους στόχους της παράταξης, όπως τους έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την ευκαιρία του εορτασμού των 50 ετών από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ