Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΔώστε...Πολάκη στο λαό

Δώστε…Πολάκη στο λαό

Εδώ ο κόσμος στην κυριολεξία καίγεται και για άλλη μια φορά στην ελληνική Βουλή, γράφτηκε μια ακόμη σελίδα …πολακειάδας.

Ο Υπουργός τον οποίο κατηγορούσε η ΠΟΕΔΗΝ, επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ, ότι άφηνε 5000 συνανθρώπους μας να πεθαίνουν εκτός ΜΕΘ, εμφανίστηκε πάλι με το γνωστό του ήθος και ύφος, να μας θυμίσει γιατί η ΝΔ κερδίζει και ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει.

Εάν ήμουν Μητσοτάκης, θα φρόντιζα κάθε μέρα να τον βγάζω στην επιφάνεια, για να μην ξεχνάει ο κόσμος.

Χθες στη Βουλή το σόου που έπαιξε για να ψαρέψει ψήφους στα θολά των αντιεμβολιαστών, εξέθεσε τόσο τον ίδιο όσο και τον Αλέξη Τσίπρα.

Τα όσα ισχυρίστηκε με το αρειμάνιο ύφος του, το μόνο που πέτυχαν ήταν να δικαιώσουν τους πολίτες που όπου σταθούν και όπου βρεθούν υποστηρίζουν ότι ευτυχώς που μέσα στην πανδημία, δεν έχουμε Πολάκη Υπουργό.

Είναι ο πολιτικός, ο οποίος πρόσφατα επιτέθηκε στον Σωτήρη Τσιόδρα, γράφοντας ότι:

«Βγήκε και ο Σωτήρης ο Τσιόδρας να κρατήσει φανάρι στο Μητσοτάκη ,καθώς ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΥΘΥΝΗ,για τους 15.500 χιλιαδες νεκρούς που φτάσαμε ως χώρα από τον κορωναϊό!!
Με μαθηματικές ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ ελεεινής μορφής προσπαθεί να μας πείσει πως πρέπει ναμαστε ευτυχισμένοι με τους 15.500 νεκρούς γιατί γλυτωσαμε λέει άλλους 8.500 χιλιαδες!!!!(φωτο1-2)
ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΣΙΟΔΡΑ για αυτά που είπες!!!
Αν είχατε φέρει τα μονοκλωνικά αντισώματα από τότε που σας φωνάζω και αν είχαμε ΜΕΘ στο δεύτερο και τρίτο κύμα θα ΕΙΧΑΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 15.500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ!!!
Αυτό το ξερεις καλά ! Όπως ξερεις πως εδώ και τρεις τουλάχιστον μήνες είμαστε ΣΤΑΘΕΡΑ στη δεύτερη ή τριτη θέση θανάτων ανά εκατομμύριο πληθυσμού στις 27 χώρες της Ευρωπαϊκής ένωσης !! Μόνο η Βουλγαρία και η Λιθουανία μας ξεπερνούν
Χάνουμε ένα χωριό κάθε βδομάδα και βγήκες να μας πεις πως πρέπει ναμαστε χαρούμενοι γιατί δεν χάνουμε δυο η τρία χωριά!!!!
Αλλά δεν φταις εσύ……άλλοι φταίνε…»

Το ερώτημα είναι το γιατί εξακολουθεί να καλύπτει ο Αλέξης Τσίπρας, ένα στέλεχος που μόνο προβλήματα και πονοκεφάλους του δημιουργεί και του χαλά και το αφήγημα. Ρωτάμε και εμείς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, και περιμένουμε απαντήσεις.

Οσο για τη ΝΔ τρίβουν τα χέρια τους και σωστά κάνουν σύνθημα το δώστε…Πολάκη στο λαό.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ