Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΓονείς 14χρονου: Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια και μας έλεγαν ρουφιάνους

Γονείς 14χρονου: Μας επιτέθηκαν με μαχαίρια και μας έλεγαν ρουφιάνους

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1 μίλησαν οι γονείς και η ψυχολόγος που παρακολουθεί τον 14χρονο μαθητή, τον οποίο οι συμμαθητές του κλείδωσαν στην τουαλέτα και τον βιντεοσκόπησαν.

Η μητέρα του 14χρονου κατήγγειλε,ότι όταν πήγαν να πάρουν τον 14χρονο μαθητή από το σχολείο, ήταν μαζεμένα παιδιά (φίλοι των κατηγορουμένων) τα οποία τους ακολούθησαν και τους απείλησαν. “Βγάλανε μαχαίρια. Μας επιτέθηκαν και μας έλεγαν ρουφιάνους.” είπε χαρακτηριστικά.

Όταν ρωτήθηκε για το αρχικό γεγονός είπε πως με τα παιδιά που τον βιντεοσκόπησαν “είχε προηγούμενα από το δημοτικό”.

Ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε πως είχε κάνει πολλές φορές στο παρελθόν παράπονα. “Δεν είχε γίνει τίποτα. Στείλαμε μέχρι και έγγραφο παραπόνων στην πρωτοβάθμια”. Είπε μάλιστα πως ο διευθυντής τους πρότεινε να αλλάξει το παιδί τους σχολείο “αφού είναι η μόνη λύση. Εγώ του είπα να φύγουν οι εγκληματίες”.

Η ψυχολόγος που παρακολουθεί τον14χρονο αναφέρθηκε στο ιστορικό του. Υποστήριξε πως το παιδί δεχόταν bullying για τουλάχιστον 6 χρόνια. “Τα ίδια τα παιδιά που τον κλείδωσαν και τον βιντεοσκόπησαν, είναι αυτά που τον κοροιδεύανε στο δημοτικό”. Τόνισε μάλιστα πως ο διευθυντής και η δασκάλα του δημοτικού σχολείου το είχαν παραδεχτεί.

Τέλος η ψυχολόγος αναφέρθηκε στη στάση της κυβέρνησης λέγοντας πως είναι λάθος η ποινικοποίηση των γονέων και δεν ξέρουμε που μπορεί να οδηγήσει αυτό.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ