Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΓΔ- Τι "βλέπει" ο Ηλίας Ζαχαράκης (Fast Finance)

ΓΔ- Τι “βλέπει” ο Ηλίας Ζαχαράκης (Fast Finance)

Ο Γενικός Δείκτης συσσωρεύει ουσιαστικά έξι μήνες στα επίπεδα. Ο εβδομαδιαίος ταλαντωτής έχει δώσει ήδη διόρθωση. Πλέον εδώ η αγορά θα αποφασίσει αν είναι έτοιμη να αλλάξει επίπεδο ή θα χρειαστεί ακόμα μία νότια κίνηση.

Ο τζίρος παραμένει σε πολύ χαμηλά επίπεδα για να μπορέσει να αλλάξει ανοδικά επίπεδα άμεσα. Συνάμα, σε δύο εβδομάδες έχουμε λήξη παραγώγων.

O τραπεζικός δείχνει ότι θέλει να δοκιμάσει και αυτός τα υψηλά του στην ζώνη του 600 μονάδων. Σε κάθε περίπτωση η ζώνη των 560 μονάδων πρέπει να συντηρηθεί, αν θέλει να παραμείνει στην βραχυπρόθεσμη τάση του.

Η πληροφορική συνεχίζει το rotation ανά εταιρεία με τις PROFILE και PERFORMANCE να έχουν πάρει τάση στην παρούσα φάση.

Από τις κατασκευές η AVAX συνεχίζει την κίνηση της με αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει σε περαιτέρω αύξηση κεφαλαίου εν ευθέτω χρόνω.

Ο ΕΛΛΑΚΤΩΡ ψάχνει τα πατήματά του μετά την ΑΜΚ, ενώ η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι εν υπνώσει έχοντας παρόλα αυτά δώσει αγοραστικό σήμα.

Ο όμιλος Στασινόπουλου έχει κάνει μία νέα βάση με καλές πιθανότητες να δοκιμάσει και πάλι μία ανοδική προσπάθεια.

Η ΔΕΗ περιμένει τα νέα από το άνοιγμα των προσφορών για τον ΔΕΔΔΗΕ και της λείπει απλά μία διάσπαση των 10,25 ευρώ, αν θέλει να συνεχίζει ανοδικά.

Μεγάλη βάση στα επίπεδα των 0,70 ευρώ για την Κλουκίνας Λάππας, που είναι από τα λίγα περιφερειακά που έχουν κουράσει χωρίς να κάνουν την υπέρβαση, μιας και χρειάζεται κατοχύρωση των 0,75 ευρώ.

Το Κρι Κρι ταλανίζεται ανάμεσα στα επίπεδα των 8,30 και 9 ευρώ χωρίς κατεύθυνση.

Ο ΟΤΕ πάνω στις στηρίξεις του, χωρίς να έχει δώσει και πάλι αντίδραση, θυμίζοντας ότι είναι και ο πρώτος που δίνει την κίνηση στην αγορά και προς τις δύο κατευθύνσεις.

Η αλήθεια είναι ότι οι αποτιμήσεις έχουν γίνει απαιτητικές και σε αρκετές περιπτώσεις περιμένουν αποτελέσματα ή νέα για να δώσουν συνέχιση.

Η ΕΧΑΕ χρειάζεται να γράψει το 4 μπροστά αν θέλει να πάρει και πάλι τάση.

Η BriQ Peroperties αφού πρώτα πλήρωσε τον στόχο των 2,32 ευρώ με το παραπάνω, ήδη δοκιμάζει την πρώτη σημαντική στήριξη των 2,16 ευρώ.

Ζαχαράκης Ηλίας

Διευθύνων Σύμβουλος

FAST FINANCE ΑΕΠΕΥ

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ