Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήEDITOR'S PICKSΓΑΠ τα έμαθες τα νέα;

ΓΑΠ τα έμαθες τα νέα;

Μπορεί ο Γιώργος Παπανδρέου, και οι δορυφόροι του να επιχειρούν ακόμη να πείσουν ότι ο Mr λεφτά υπάρχουν δεν φταίει για τη χρεοκοπία της Ελλάδας, και θα συμφωνούσαμε εν μέρει μαζί του, ότι δεν φταίει μόνο αυτός, αλλά σίγουρα ευθύνεται γιατί έφερε το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Η απόφαση αυτή και τα όσα ακολούθησαν αποτελούν από τις πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας και όσο και αν προσπαθούν τόσο στο ΠΑΣΟΚ, όσο και εσχάτως για τους γνωστούς λόγους και στο ΣΥΡΙΖΑ, να την ωραιοποιήσουν πάντα θα φέρει την υπογραφή του Γιώργου Παπανδρέου.

Ο ιστορικός του μέλλοντος, όποτε και εάν ασχοληθεί με αυτή τη μαύρη περίοδο των Μνημονίων, που θα την πληρώνουμε για χρόνια ακόμη, θα πέφτει πάνω στο όνομα του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και των συνεργατών του. Ας ελπίσουμε κάποτε οι πολιτικές δυνάμεις του τόπου, να έχουν την γενναιότητα αλλά και την αμεροληψία να αναθέσουν εάν δεν μπορούν οι ίδιες στους ειδικούς να φωτίσουν αυτήν την υπόθεση. Οχι πλέον για να βρούμε τους ενόχους, που οδήγησαν μόνο την χώρα στην χρεοκοπία, αλλά για να μάθουμε ποιοι και γιατί έφεραν το ΔΝΤ στην Ελλάδα.

Λοιπόν Γιώργο σήμερα σου έχουμε τα νέα. Η Ελλάδα , ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός του Χρήστος Σταικούρας ξεχρέωσαν το ΔΝΤ και σήμαναν τέλος σε μια εποχή που και δάκρυα είχε και αίμα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αποπλήρωσε πρόωρα και τις τελευταίες υποχρεώσεις της χώρας βάζοντας τέλος στην τραγωδία που ξεκίνησε το Μάρτιο του 2010 στο Καστελόριζο.

“Μια εποχή την οποία οι Έλληνες δεν πρέπει και δεν θα ζήσουμε ποτέ ξανά“, όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Και ας ελπίσουμε πράγματι να μην ξαναζήσουμε μια τέτοια εποχή, που η Ελλάδα είχε παραδώσει τα κλειδιά επί της ουσίας της χώρας στους δανειστές της.

Ιδιαίτερα σε μια περίοδο δύσκολη, όπως αυτή που ζούμε, καλό είναι να θυμηθούμε το τι μας οδήγησε στα Μνημόνια και να μην υποκύψουμε πάλι στις σειρήνες του λαϊκισμού.

Και κυρίως να μην μοιράσουμε πάλι συγχωροχάρτια σε αυτούς που μας οδήγησαν σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Το τέλος του ΔΝΤ , που έγινε χάρη στις θυσίες του ελληνικού λαού και τις προσπάθειες πολλών κυβερνήσεων, ας αποτελέσει την απαρχή μιας άλλης Ελλάδας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ