Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΒρσάλικο : "Ο Ολυμπιακός έχει τη νοοτροπία νικητή που μου αρέσει"

Βρσάλικο : “Ο Ολυμπιακός έχει τη νοοτροπία νικητή που μου αρέσει”

Μία από τις σπουδαιότερες μεταγραφές στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι γεγονός! Ο Σίμε Βρσάλικο είναι παίκτης του Ολυμπιακού και θα φοράει τα ερυθρόλευκα για τα επόμενα τρία χρόνια. Ποδοσφαιριστής με πλούσιες παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία, έρχεται στους πρωταθλητές Ελλάδας για να τους ανεβάσει επίπεδο με την ποιότητά του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση, ο διεθνής κροάτης μίλησε στην κάμερα της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έδειξε αποφασισμένος να πετύχει. Ο 30χρονος αναφέρθηκε στους στόχους του, που δεν είναι άλλοι από τίτλους και έξοδο στο Champions League, ενώ φρόντισε να στείλει μήνυμα στον κόσμο των Πειραιωτών.

«Ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω να έρθω και να υπογράψω στον Ολυμπιακό, λόγω της μεγάλης ιστορίας και της νοοτροπίας αυτής της ομάδας, που είναι νοοτροπία νικητή και μου αρέσει.

Αφού συναντήθηκα με την ομάδα ήταν πολύ εύκολο να αποφασίσω και να υπογράψω. Σε μία ομάδα με μεγάλους φιλάθλους και μεγάλη ιστορία.

Ξέρω ότι αυτή η ομάδα είναι γεμάτη ενέργεια και γεμάτη πνεύμα νικητή. Έχει σπουδαίους φιλάθλους με μεγάλες προσδοκίες και μου αρέσει.

Θέλω να κερδίσω τίτλους και να παίξω στο Champions League. Είναι ένας μεγάλος στόχος για μένα και θα δείτε ότι θα δίνω το 100% μου κάθε μέρα.

Εχω ακούσει πολλά και έχω δει πολλά βίντεο για τους οπαδούς μας και θα τους στείλω ένα μήνυμα ότι σε κάθε αγώνα θα δίνω ό,τι έχω και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρχει καλή ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο και έξω από αυτόν».

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ