Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΒουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βάσως Παπανδρέου – Συλλυπητήρια των...

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βάσως Παπανδρέου – Συλλυπητήρια των Κοινοβουλευτικών Ομάδων

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Βάσως Παπανδρέου, πρώην υπουργού και ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, τήρησε η ολομέλεια της Βουλής. Ενημερώνοντας το σώμα για την απώλειά της, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Π. Κουκουλόπουλος, ανέφερε ότι η Βάσω Παπανδρέου υπήρξε στέλεχος του ΠΑΚ και από τα κορυφαία στελέχη του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος, «το οποίο δεν εγκατέλειψε ποτέ», ενώ έδειξε το ενδιαφέρον της και για την τελευταία εκλογική διαδικασία στο κόμμα της.

Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα συλλυπητήριά της για την απώλεια της Βάσως Παπανδρέου εξέφρασε η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ρένα Δούρου. «Το μόνο που εύχομαι στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣΟΚ είναι να βρουν νέες γυναίκες, που θα πάρουν τη σκυτάλη από την αείμνηστη Βάσω Παπανδρέου» και θα ακολουθήσουν τους αγώνες της για την ισότητα των δύο φύλων, τόνισε η κ. Δούρου.

Ο παριστάμενος υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών Β. Οικονόμου είπε ότι η Βάσω Παπανδρέου υπήρξε μία πολιτικός που κοσμούσε τα κοινοβουλευτικά και πολιτικά ήθη της Ελλάδας, εκφράζοντας κι αυτός με τη σειρά του τα συλλυπητήριά του.

Τον αγώνα της Β. Παπανδρέου για την ύπαρξη των γυναικών στο δημόσιο και τον πολιτικό βίο, εξήρε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου.

Τέλος, τα συλλυπητήρια του κόμματος προς το ΠΑΣΟΚ και τους οικείους της Β. Παπανδρέου εξέφρασε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ