Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΚΟΙΝΩΝΙΑΑλέξης Κούγιας για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα τους είχα κλείσει...

Αλέξης Κούγιας για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Θα τους είχα κλείσει ήδη όλους στη φυλακή»

Την σοκαριστική υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο κλήθηκε να σχολιάσει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας.

«Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή» τονίζει χαρακτηριστικά ο κύριος Κούγιας.

Επιπρόσθετα με δηλώσεις του, στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Αλέξης Κούγιας καταλήγει: «Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση.» Οι γονείς από την πλευρά τους, περιμένουν την ολοκλήρωση της έρευνας, για να μάθουν όπως λένε τι έφταιξε και χάθηκαν τα αγγελούδια τους. Από την πρώτη στιγμή επαναλαμβάνουν πως δεν φοβούνται το παραμικρό, αφού όπως τονίζουν, στάθηκαν στο πλευρό τους και τα βοήθησαν μέχρι το τέλος της ζωής τους.

Ο δικηγόρος που τους εκπροσωπεί στέλνει νέα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Σε όσους έχουν σχολιάσει αρνητικά τη στάση και τα ταξίδια μετά τον θάνατο των παιδιών και σε εκείνους που σχολίασαν τη στάση της 33χρονης μητέρας, στη συνέντευξη που έδωσε στο Star. «Επί τρία χρόνια οι γονείς έχουν πλαντάξει στο κλάμα. Στέρεψαν τα δάκρυά τους. Κι όμως βρίσκονται κάποιοι επιπόλαια και αναίσθητα να επικαλούνται τη «γλώσσα του σώματος» και να λένε ότι η χαροκαμένη μητέρα των τριών κοριτσιών ήταν ψυχρή στην τηλεόραση. Δεν έχουν άλλο κλάμα οι γονείς, αλλά και αν είχαν, δεν θα το είχαν για τις κάμερες».

H πορεία της αστυνομικής έρευνας

30 μέρες έχουν μπει στο μικροσκόπιο της αστυνομικής έρευνας με στόχο να διαπιστωθεί αν τα δραματικά γεγονότα συνδέονται μεταξύ τους και αν πίσω από αυτά υπάρχουν στοιχεία κλειδιά, για το σύνολο της συνταρακτικής υπόθεσης.

Αξιωματικοί της αστυνομίας παρατηρούν ότι μέσα σε αυτό το διάστημα, την Άνοιξη του 2021, εκτός από τον θάνατο και την κηδεία της μικρής Ίριδας, μέλος της οικογένειας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με νευρολογικής φύσης προβλήματα και λίγες μέρες μετά καταγράφεται η αιφνιδιαστική ανακοπή της 9χρονης Τζωρτζίνας, που σηματοδοτεί τόσο την αντίστροφη μέτρηση στη σύντομη ζωή της, όσο και την αυλαία της τραγωδίας.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ