Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΠΟΛΙΤΙΚΗΑδ. Γεωργιάδης: Να πάρει θέση ο Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Νοβάρτις

Αδ. Γεωργιάδης: Να πάρει θέση ο Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Νοβάρτις

Να τοποθετηθεί ο κ. Ανδρουλάκης για τη συμπεριφορά του Παύλου Πολάκη ζήτησε, μέσω του ΣΚΑΙ 100.3 ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης. «Να πάρει θέση ο Νίκος Ανδρουλάκης για τη σκευωρία Νοβάρτις και τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ που κατηγορήθηκαν όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Ανδρέας Λοβέρδος», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μάλιστα, ο Υπουργός τόνισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάθει παραλήρημα με την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του για την Novartis και μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση του αμφισβήτησε το Βούλευμα της Οικονομικης Εισαγγελίας, κάτι που δεν έκανε με τους υπόλοιπους πολιτικούς που είχαν κατηγορηθεί.

Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι η Πράξη Αρχειοθέτησης είναι Έπος για τον ίδιο και ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει αγωγές γιατί πριν γίνει Υπουργός ήταν επιχειρηματίας. Είχε τρεις εταιρίες και διαχειριζόταν διάφορα ποσά τα όποια είχε δηλώσει στο Πόθεν Έσχες του και μάλιστα επί Σύριζα είχε επαινεθεί για το Πόθεν Εσχες του.

Τέλος, ανέφερε ότι ο ίδιος ζήτησε από το Προεδρείο της Βουλής να συνεχίσει να μιλάει ο κ. Πολάκης προχθές το βράδυ γιατί η Βουλή δεν είναι αποστειρωμένη. σημειώνοντας ωστόσο ότι ο κύριος Αθανασίου δεν παρανόμησε.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ