Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024
ΑρχικήΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣΈντρικ: "Σπουδαίος ο Μέσι, αλλά είμαι περισσότερο φαν του Ρονάλντο!"

Έντρικ: “Σπουδαίος ο Μέσι, αλλά είμαι περισσότερο φαν του Ρονάλντο!”

Αναμένεται ως το επόμενο μεγάλο αστέρι στο παγκόσμιο ποδόσφαρο. Ο 17χρονος βραζιλιάνος Έντρικ, τον οποίο έχει ήδη αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης από τον περασμένο Νοέμβριο και θα τον ενσωματώσει στο ρόστερ της το επόμενο καλοκαίρι, τέθηκε ενώπιον του… αιωνίου διλήμματος: “Μέσι ή Κριστιάνο;”

Ο Έντρικ δεν δίστασε να αποκαλύψει πως είναι φαν του πορτογάλου. Χωρίς να φοβάται πως στο επόμενο ντέρμπι της Βραζιλίας με την Αργεντινή θα δει από κοντά το Μέσι.

“Είναι εκπληκτικό που ο Μέσι έχει οκτώ Χρυσές Μπάλες. Θέλω απλώς να απολαύσω τη στιγμή που θα παίξω εναντίον του, να είμαι στο ίδιο γήπεδο με αυτόν, να τον κοιτάζω από κοντά, τον είδα μόνο στα βιντεοπαιχνίδια.

Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά εγώ είμαι περισσότερο οπαδός του Κριστιάνο Ρονάλντο. Τώρα όμως, που θα δω τον Μέσι από κοντά, θα είναι υπέροχο” τόνισε, αν και παραδέχθηκε πως ο κορυφαίος όλων είναι ο αείμνηστος Πελέ.

“Ο Πελέ είναι ο Βασιλιάς. Δεν υπάρχει κανένας που θα τον πλησιάσει. Δεν υπάρχει κανένας με τον οποίο να συγκρίνεται. Ευχαριστώ τον Θεό που υπήρξε, η τεχνολογία μου επιτρέπει να τον δω σήμερα” κατέληξε.

Ο νεαρός επιθετικός της Παλμέιρας θα ενσωματωθεί στους “μερένγκες” τον Ιούλιο του 2024, όταν θα έχει ενηλικιωθεί, καθώς απαγορεύεται η μεταγραφή από χώρα σε χώρα όσο είναι ανήλικος.

spot_img
300px by 250px ad for bank of Chania

MUST READ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ